Homepage  / Cinema

Cui nu-i este dor de Tom și Jerry? „Tom și Jerry”, din 1 iunie, în cinematografe

Cui nu-i este dor de Tom și Jerry? „Tom și Jerry”, din 1 iunie, în cinematografe

de Redactia Tvmania

Probabil că nu există eroi mai potriviți pe lume decât Tom și Jerry pentru a readuce spectatorii de toate vârstele în sala de cinema. Din 1 iunie, filmul „Tom și Jerry” (2021) aduce pe ecrane cele mai noi aventuri ale irezistibililor rivali animați. 

Creați acum 81 de ani de legendarii William Hanna și Joseph Barbera, Tom și Jerry nu și-au pierdut nicio clipă din farmec și umor, continuând să captiveze publicul. Noua peliculă regizată de Tim Story, care combină animația cu filmul live-action, are acțiunea plasată la cel mai luxos hotel new-yorkez, unde urmează să aibă loc „nunta secolului”. Tânăra Kayla (Chloë Grace Moretz), planificatoarea evenimentului, crede că angajarea lui Tom ca să scape de Jerry va face ca nunta să se desfășoare în liniște, așa cum a gândit-o, și o va scăpa de bătăi de cap. 

Cum e lesne de anticipat, urmează o înfruntare care amenință să distrugă nu doar nunta și perspectivele Kaylei, ci și întregul hotel. Pe parcursul ei se fac alianțe neașteptate, se schimbă porțile și se declanșează nebunia, într-o înlănțuire de momente comice. Alături de Chloë Grace Moretz, din distribuție mai fac parte Michael Peña, Colin Jost, Rob Delaney, Pallavi Sharda și Jordan Bolger. 

Regizorul Tim Story, care până acum a regizat doar lungmetraje live-action, spune că a fost încântat să aducă povestea în această variantă pe ecran, să-i vadă pe Tom și Jerry „alergând și luptându-se într-un oraș mare ca New York-ul”.„Am crescut cu aceste desene animate”, a mai povestit acesta. 

La rândul său, actrița Chloë Grace Moretz, interpreta Kaylei, a povestit că a început să se uite la „Tom și Jerry” când era foarte mică, înainte să înțeleagă cu adevărat desenele animate. „Sunt un mare fan al lui Hanna și Barbera în general. Crescând alături de patru frați mai mari, vedeam acele desene animate tot timpul”, și-a amintit ea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton