Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Culiță Sterp a aflat la „Survivor România” sexul copilului pe care îl așteaptă iubita sa

Culiță Sterp a aflat la „Survivor România” sexul copilului pe care îl așteaptă iubita sa

de Redactia Tvmania

Faimosul de la „Survivor România”, Culiță Sterp, și-a lăsat partenera însărcinată acasă pentru a participa la emisiunea difuzată de Kanal D.

Când a plecat de acasă, Culiță știa că va avea o fetiță, însă în ediția de duminică seară a primit vestea care a schimbat totul!

După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, concurentul a primit un mesaj din partea iubitei sale, Daniela, alături de o ecografie în care îi dezvăluia că cei doi vor avea de fapt un băiețel.

Extrem de fericit, viitorul tătic nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire.

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e!’, au fost primele cuvinte pline de emoții ale viitorului tătic.

„Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte. Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață.

Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred! M-am bucurat foarte tare de mesajul ăsta. De acum o să fiu mai puternic, știu că Daniela e foarte puternică. Cred că se simte bine și bebele e bine și totul e ok. E cel mai frumos premiu de până acum. Nu mă gândeam că o să mă bucur atât de mult ca acum”, a declarat Culiță Sterp.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton