Homepage  / Uncategorized / Vedete româneşti

Culiță Sterp a fost înșelat de fosta iubită:„Nu sunt genul care să dea într-o femeie, dar…”

Culiță Sterp a fost înșelat de fosta iubită:„Nu sunt genul care să dea într-o femeie, dar...”
10

de Roxana Mirea,

Culiță Sterp s-a așezat la casa lui și este un familist convins. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Daniela Iliescu. Cei doi au devenit și părinți, în vara acestui an, iar Milan, băiețelul lor, le înseninează fiecare zi. Însă, viața amoroasă a lui Culiță Sterp n-a fost mereu așa. Încă din adolescență, cântărețul a început să schimbe iubitele ca pe șosete. În plus, acesta a mărturisit că a și fost înșelat de una dintre fostele iubite.

Culiță Sterp a fost înșelat de o fostă iubită

Culiță Sterp a trecut prin mai multe experiențe, în ceea ce privește dragostea, de-a lungul timpului. Acesta se laudă că a iubit multe domnișoare frumoase la viața lui. Totuși, recunoaște că a și fost înșelat, pe când avea puțin peste 20 de ani. Fosta lui iubită de atunci își trimitea mesaje cu un alt băiat. Culiță i-a cerut telefonul și a refuzat, așa că artistul a avut o reație nervoasă. A luat telefonul și a dat cu el de pământ.

„Nu iert niciodata tradarea de la un prieten, familie, iubit. Am fost tradat de prieteni si am iertat, dar n-am uitat. Cand am fost mai mic, pe la 20 de ani, da, imi aduc aminte sa fi fost inselat.

A fost o chestie, ca am prins-o cu minciuna pe fata. Zicea ca nu vorbeste cu un baiat si am cerut telefonul si nu a vrut sa mi-l dea si am dat cu telefonul pe jos. Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar am reactionat un pic nervos. Am vazut ca vorbise cu un baiat. Ma enervez foarte greu, dar daca te intreb de zece ori si nu-mi spui si stiu sigur, ma enervez foarte tare ca ma ia lumea de prost. Fata aia m-a luat de prost. Mi-a parut rau ca am reactionat nervos”, a declarat Culiță Sterp la Teo show, potrivit wowbiz.ro.

c5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De la ce vârstă a început Culiță Sterp să aibă iubite

Culiță Sterp a mai mărturisit că, până la 25 de ani, a schimbat femeile destul de des. Pe de altă parte, acesta nu are niciun regret, pentru că așa a avut șansa să experimenteze. Acum, artistul s-a așezat la casa lui și îi este devotat iubitei lui.

Am avut fail total in dragoste. Am inceput sa am iubite de pe la 15-16 ani si pana la 25 de ani a fost fail total. Le-am schimbat ca pe sosete. Dar nu-mi pare rau, mi-am trait viata, am gustat din toate, sa zic asa. Este foarte important sa stii sa te opresti din chestiile astea, unii zic ca nu m-am oprit, ca inca as fi, dar eu consider ca imi vad de treaba mea”, a mai povestit Culiță Sterp.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton