Homepage  / Vedete româneşti

Culiță Sterp, noi detalii despre botezul fiului său: „Nu știu dacă o să mai fie sau nu”

Culiță Sterp, noi detalii despre botezul fiului său: „Nu știu dacă o să mai fie sau nu”
9

de Roxana Mirea,

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc de botezul fiului lor, Milan. Cei doi sunt în culmea fericirii de când micuțul a apărut în viețile lor. Botezul lui Milan va avea loc la sfârșitul lui octombrie, însă, având în vedere noile restricții impuse în contextul pandemiei de coronavirus, Culiță Sterp se gândește să amâne până anul viitor.

Când va avea loc botezul fiului lui Culiță Sterp

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, trec prin clipe magice de când au devenit părinți. Milan le înseninează toate zilele și sunt fericiți să îl aibă pe micuț în viețile lor. Botezul fiului lui Culiță Sterp ar trebui să aibă loc la sfârșitul lunii octombrie. Totuși, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, fostul Faimos de la Survivor România se gândește să amâne pentru la anul.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au făcut deja lista de invitați pentru botezul fiului lor. Cert este că prietenii lor apropiați au confirmat deja că vor fi prezenți la marele eveniment. Culiță Sterp a fost invitat în platoul emisiunii Teo Show și a oferit detalii despre botezul fiului său.

c1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Culiță Sterp, detașii despre botezul fiului său

Culiță Sterp a vorbit despre botezul fiului său și a spus că evenimentul ar trebui să aibă loc pe data de 21 octombrie. Având în vedere situația actuală, el și Daniela iau în calcul posibilitatea amânării evenimentul. Cei doi se gândesc să amâne botezul lui Milan până pe 17 iunie, atunci când micuțul va împlini un an.

„Botezul are loc acum, la sfarsitul lunii octombrie, pe data de 21. Dar avand in vedere situatiile care s-au impus recent, nu stiu daca o sa mai fie sau nu si ne-am gandit ca in caz ca nu se poate face, o sa-l facem la anul cand o sa aiba copilul un an, pe 17 iunie. Eu am cantat la foarte multe botezuri si erau copiii mari”, a declarat Culiță Sterp despre botezul fiului său, la Teo Show, de la Kanal D.

Culiță Sterp: „Nu cânt la botez”

Culiță Sterp a mai spus că el și Daniela au făcut deja lista de invitați. Fostul Faimos de la Survivor a mai afirmat că vor fi în jur de 200 de invitați, doar prieteni apropiați. Pe de altă parte, Culiță Sterp nu are de gând să cânte la botezul fiului său. Acesta are o mulțime de prieteni care vor veni să cânte la botezul lui Milan.

„Chiar ieri am apucat sa ne facem lista de invitati si am zis sa incercam sa facem. Daca se poate facem, daca nu…am zis ca n-or sa fie foarte multi invitati, in jur de 200. Nici multi, nici putini. Nu facem cu foarte multa lume, cu prietenii mai apropiati, cred ca ei conteaza cel mai mult. Nu stim deocamdata.

Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion. Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine”, a continuat să spună Culiță Sterp.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Serialele turcești „Maraşli”, „Ramo” și „Son Yaz” se vor vedea și în România. Ce posturi tv de la noi le-au cumpărat

Irina Fodor, detalii despre filmările de la „Chefi fără limite”. „S-a schimbat puțin peisajul”

Kate Middleton, apariție strălucitoare pe covorul roșu de la premiera „James Bond”

Diseară, la „Asia Express”, o echipă riscă eliminarea în cursa pentru ultima șansă. Modificarea anunțată de Irina Fodor

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton