Homepage  / Vedete româneşti

Culiță Sterp s-a logodit cu Daniela Iliescu! Primele imagini de la cererea specială în căsătorie

Culiță Sterp s-a logodit cu Daniela Iliescu! Primele imagini de la cererea specială în căsătorie
5

de Roxana Mirea,

Culiță Sterp s-a logodit! Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, cea care i-a dăruit un băiețel superb. Cei doi sunt împreună de trei ani de zile, iar acum urmează să facă pasul cel mare și să-și jure iubire veșnică și în fața lui Dumezeu. Cererea în căsătorie a avut loc în Cappadocia, Turcia, iar momentul a fost unul spectaculos.

Culiță Sterp s-a logodit cu Daniela Iliescu

Culiță Sterp s-a logodit! El a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Daniela Iliescu, într-un cadru de vis, în Turcia. Cântărețul a publicat pe Instagram o serie de imagini surprinse în momentul cererii în căsătorie. De asemenea, alături de aceste imagini, Culiță Sterp a scris și câteva cuvinte emoționante pe care i le-a dedicat alesei inimii lui.

„A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei”. Pfff, ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne.

In cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Culita-Sterp-s-a-logodit-cu-Daniela-Iliescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Daniela Iliescu, declarație de dragoste pentru Culiță Sterp

Pe de altă parte, Daniela Iliescu a publicat și ea o serie de imagini emoționante pe Instagram. Aceasta a publicat și o declarație de dragoste pe care i-a adresat-o lui Culiță Sterp.

Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul.

Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

Te iubesc, frumosul meu!”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton