Homepage  / Știri / Televiziune

Culiță Sterp și Raluca Dumitru, scandal de proporții la Survivor România 2021

Culiță Sterp și Raluca Dumitru, scandal de proporții la Survivor România 2021

de Redactia Tvmania

Conflict de proporții între Culiță Sterp și Raluca Dumitru la Survivor România 2021 în timpul Jocului pentru Recompensă, după un gest pe care l-a făcut Culiță Sterp la adresa unei colege. Fără să mai țină cont de nimic, în timpul Jocului pentru Recompensă, Faimoasa și-a ieșit din minți. 

Culiță Sterp și Raluca Dumitru și-au aruncat cuvinte grele! Cei doi faimoși au provocat un scandal în toată regula în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021. În timpul jocului pentru recompensă, cele două vedere au răbufnit, iar Raluca Dumitru a avut un gest total necontrolat la adresa cântărețului: i-a aruncat cu nisip în față! Culiță s-a supărat tare și i-a atras atenția imediat.

Culiță: Cea mai falsă persoană. Faimosul a ținut să-i spună colegei lui că este ”fake” și că toată lumea crede acest lucru despre ea.

Se pare că Raluca a fost deranjata că Faimosul i-a spus în fata că este „fake” și că toți coechipierii cred asta despre ea, moment în care vedeta nu a mai suportat și a avut o reacție virulenta:

„Ești singura persoana care îmi spune că sunt fake, ok?”/”Da? Ia, uite-i…Ce e asta, de ce ești așa taranca? Ce-i comportamentul asta de mahala, femeie?!”

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Raluca Dumitru, certată de colegii din echipa Faimoșilor

Șocat de gestul ei, Culiță a numit-o țăranco și i-a catalogat comportamentul ca fiind de mahala.

„Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!”, a spus Culiță.

Raluca Dumitru nu a făcut deloc o impresie bună la Survivor, cel puțin printre colegii ei de la Faimoși. Și Cucu are o părere proastă despre ea.

Nu doar Faimosul Culiță are o părere proasta despre Raluca Dumitru, ci și Cucu, noul concurent din echipa Faimoșilor care spune că:

„Raluca sta tot timpul după copaci și informează, însă puțin deformat, adică face telefonul fară fir.” Însă, cei doi Faimoși nu sunt singurii care spun acest lucru despre Raluca Dumitru. Irisha, după ce a părăsit competiția și a văzut testimonialul în care Raluca Dumitru spunea că îl place pe Culita, a dezvăluit același lucru că și Cucu despre Faimoasa și anume că înflorește lucrurile:” S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale.

Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii. „

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton