Homepage  / Seriale

Culorile legii / Viola come il mare, sezonul 2. Ce știm despre noile episoade din serialul lui Can Yaman

Culorile legii / Viola come il mare, sezonul 2. Ce știm despre noile episoade din serialul lui Can Yaman
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani. „Viola come il mare” a primit undă verde pentru sezonul 2, iar filmările trebuie să înceapă în curând. Protagoniștii noilor episoade vor fi tot Can Yaman și Francesca Chillemi. Serialul „Culorile legii” / „Viola come il mare” a fost difuzat și la noi, pe AXN.

Sezonul 2 din Viola come il mare a fost confirmat

Serialul „Viola come il mare” a reușit să capteze atenția publicului încă de la început și s-a bucurat de un real succes. Acum, fanii sunt cât se poate de entuziasmați pentru că Mediaset a confirmat că pregătește sezonul 2 din „Viola come il mare”, serial care a fost difuzat și la noi cu numele de „Culorile legii”, pe AXN.

Serialul a avut un mare succes, iar ceea ce a atras atenția publicului a fost mai ales chimia dintre personajele Francesco Demir și Viola Vitale, interpretate de actorii Can Yaman și Francesca Chillemi. Într-adevăr, ei au fost punctele de referință ale dramei, care acum este pe cale să revină și care cu siguranță nu se poate lipsi de cei doi protagoniști, scrie presa italiană.

Potrivit zvonurilor publicate de Lux Video, filmările pentru cel de-al doilea sezon ar urma să înceapă pe 3 iulie, iar locația a fost confirmată. Se pare că exterioarele vor fi din nou filmate la Palermo, iar interioarele vor fi filmate în studiourile Formello Video de lângă Roma.

Pe lângă Can Yaman și Francesca Chillemi, din distribuție vor face parte și ați actori din primul sezon, precum Simona Cavallari, Mario Scerbo, Chiara Tron, Ruben La Malfa și mulți alții.

culorile-legii-axn-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre ce este vorba în serialul Viola come il mare

Serialul pe care Can Yaman l-a filmat anul trecut la Roma și Palermo, a avut premiera în Italia la finalul lunii septembrie 2022, la postul Canale 5. Serialul a avut premiera în în România, pe 7 martie, la AXN.

Francesca Chillemi, una dintre cele mai frumoase femei din Italia și Can Yaman, cuceritorul actor turc, sunt protagoniștii serialului polițist Culorile legii (în original Viola come il mare).

Viola Vitale, o tânără entuziastă, care a lucrat dintotdeauna în domeniul jurnalismului de modă, se mută de la Paris înapoi la Palermo, pentru a-și căuta tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. Viola începe să lucreze pentru o publicație online, scriind despre crimele care au loc în oraș. În timpul documentării despre cazuri, îl cunoaște pe carismaticul și seducătorul inspector, Francesco Demir.

Cei doi ajung să lucreze cot la cot la cazurile de omucidere, un lucru extrem de dificil la început, având în vedere caracterele lor diferite, însă în timp Viola și Francesco învață să colaboreze cu succes.

În parte pentru că Viola poate conta mereu pe darul ei special: sinestezia, tânăra având abilitatea de a asocia emoțiile cu câte o culoare.

Can (cunoscut pentru rolurile din “Dulce-amărui”, “Vis de iubire” și “Dl. Greșeală”) este singurul actor turc din distribuție, serialul fiind primul său proiect în limba italiană.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton