Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a acceptat Dwayne Johnson „Zmeura de Aur” oferită filmului „Baywatch”

Cum a acceptat Dwayne Johnson „Zmeura de Aur” oferită filmului „Baywatch”

de Redactia Tvmania

Tradiția decernării premiilor Zmeura de Aur nu i-a ocolit nici anul acesta pe actorii de la Hollywood, însă puțini sunt cei care fac haz de necaz și acceptă public această distincție.

 

Printre ei se află și actorul Dwayne Johnson / The Rock, care a acceptat premiul Zmeura de aur acrodat peliculei „Baywatch” pentru cea mai proastă peliculă.  Mai mult decât atât a fost pentru prima oară când organizatorii au creat o categorie specială pentru această ecranizare, denumită „un film atât de prost, încât ajungi să îl iubești”.

 

„Sunt extrem de încântat de vestea că aduc acasă aurul – nu Oscarul (poate, într-o zi), ci Zmeura de Aur”, a spus actorul într-un comentariu pe contul său de Twitter. „Partea tare este că filmul a fost atât de prost, încât a fost nevoie de o categorie specială. Nu glumesc. E ca şi cum sandwich-ul pe care îl mânânci e atat de prost, încât ajunge să îţi placă. Ideea este că am făcut Baywatch cu cele mai bune intenţii, nu acesta a fost scopul. Însă îmi accept «Zmeura» cu graţie şi modestie”, a spus amuzat The Rock în cadrul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare, în cadrul căruia nu a uitat să mulțumească pentru trofeu criticilor şi fanilor.

 

 

Marele câştigător al premiilor Zmeura de Aur 2018 a fost animaţia The Emoji Movie – care a primit cele mai multe distincții (4 din 10) fiind considerat cel mai prost film, cu cel mai prost scenariu, cea mai proastă regie şi cea mai slabă combinaţie a personajelor.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton