Homepage  / Seriale / Seriale americane

Cum a afectat moartea lui Larry Hagman „Dallas”-ul

Cum a afectat moartea lui Larry Hagman „Dallas”-ul

de Redactia Tvmania

Noul serial „Dallas” a reuşit cu succes să treacă peste moartea lui Larry Hagman (din 23 noiembrie 2012) şi, prin urmare, dispariţia lui J.R. din poveste.

Al doilea sezon din noul „Dallas” a avut premiera americană pe 28 ianuarie, iar J.R. (Larry Hagman) a apărut în glorie în primul dintre ultimele lui şapte episoade, înainte de deces (marcat în episodul opt, printr-o înmormântare TV).

J.R. şi John Ross (Josh Henderson) plănuiesc desfiinţarea companiei Ewing Energies, iar actorii promit că dispariţia din scenă a celui dintâi nu a afectat negativ povestea.

„Cred că scenariştii au găsit un mod genial de a trata pierderea lui. Ar fi putut strica serialul şi i-ar fi putut da pe toţi peste cap, dar au scos ce e mai bun din asta şi au scris materiale foarte bune. (Moartea lui J.R.) pune în mişcare o mulţime de lucruri.

Îi datorăm lui Larry să facem cel mai bun serial posibil. Ultimele două scenarii pe care le-am filmat de când ne-am întors la lucru au fost fenomenale”, a povestit Jordana Brewster (Elena Ramos, în serial) pentru insidetv.ew.com.

Dallas

„Practic, scenariştii au trebuit să rescrie a doua jumătate a sezonului. Dar din cauza asta, şi urăsc să spun asta, dintr-o tragedie am făcut o producţie de televiziune extraordinară”, a întărit Jesse Metcalfe (Christopher Ewing, în serial).

Producătoarea executivă şi scenarista serialului, Cynthia Cidre, a promis şi ea fanilor, prin intermediul latimes.com, că J.R. „este un personaj care va râde la urmă, indiferent de situaţie. Ce veţi vedea (în serial) va fi o capodoperă marca J.R.”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton