Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a afectat-o pe Imelda Staunton, actrița din „The Crown”, moartea reginei Elisabeta a II-a. „Reacția mea m-a surprins”

Cum a afectat-o pe Imelda Staunton, actrița din „The Crown”, moartea reginei Elisabeta a II-a. „Reacția mea m-a surprins”
12

de Andra Stana,

Imelda Staunton a recunoscut că a fost surprinsă de câtă durere a simțit la moartea reginei - și crede că i-a fost atât de greu pentru că la acea vreme o interpreta pe regretata suverană britanică în serialul „The Crown”, de pe Netflix.

Actrița în vârstă de 66 de ani este cea mai recentă actriță care a preluat rolul regretatului monarh – care a murit în septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie record de 70 de ani – în serialul Netflix „The Crown”. Staunton a explicat că a fost „foarte recunoscătoare” pentru faptul că serialul a luat o pauză de la filmări din respect pentru regina Elisabeta a II-a.

„Toată lumea a fost extrem de tristă și știu că am fost de neconsolat în acea seară. Reacția mea m-a surprins. Bineînțeles, aș fi simțit ceva. Dar, după ce am trăit cu ea foarte aproape timp de doi ani, m-am simțit ciudat. După cum am spus, producția s-a oprit și apoi (…) am fost liberă timp de 10 zile. Și am fost foarte recunoscătoare.”, a povestit recent Imelda Staunton.

Cum a afectat-o pe Imelda Staunton, actrița din „The Crown”, moartea reginei. „Reacția mea m-a surprins”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Actrița din ‘Harry Potter’ – care le urmează Oliviei Colman și lui Claire Foy în rolul Reginei Elisabeta – a adăugat că moartea monarhului a adus o „mare tristețe” în rândul întregii echipe.

„Cred că scrisoarea de dragoste [a lui Peter] către Regină a început cu mult timp în urmă… Cred că a durat mult timp. Deci, este evident că este foarte pasionat de această familie. Așa că, cred că are un mare respect pentru această lume.”, a mai declarat Imelda Staunton pentru Entertainment Tonight.

Netflix a anunțat data premierei la sezonul 5 al serialului „The Crown”

„The Crown”, sezonul 5, în care Elizabeth Debicki și Dominic West joacă rolul Dianei și al lui Charles, explorează destrămarea căsătoriei dintre prințul și prințesa de Wales.

Sezonul 5 din „The Crown” se va lansa pe Netflix pe 9 noiembrie 2022, la doi ani după sezonul 4.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton