Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Modul adorabil în care Liviu Teodorescu a aflat că va deveni tată pentru prima dată. „Sunt cel mai fericit”

Modul adorabil în care Liviu Teodorescu a aflat că va deveni tată pentru prima dată. „Sunt cel mai fericit”
7

de Andra Stana,

Liviu Teodorescu a anunțat online, printr-o postare pe rețelele de socializare, că Iulia, soția lui, este însărcinată cu primul lor copil.

Liviu Teodorescu, prima declarație după ce a aflat că va deveni tătic

Artistul a postat pe Instagram un clip video plin de emoție. Liviu Teodorescu a împărtășit astfel cu fanii săi modul în care soția i-a mărturisit că așteaptă primul lor copil. Iulia i-a oferit în dar o cutie în care se afla o pereche de pantofi sport de bebeluș, alături de un mesaj adorabil: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”.

În momentul în care a realizat ce se întâmplă, cântărețul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, și-a sărutat soția, încântat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară. În imaginile video, el a arătat și prima imagine cu ecografia bebelușului.

Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viață ? Suntem fericiți”, a mai transmis Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit în 2021. Artistul s-a căsătorit cu fata de care s-a îndrăgostit în liceu și cu care formează un cuplu de mai bine de un deceniu. 

A fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Și ziua care pe @iulialu a făcut-o cea mai fericită femeie. (…) A mers totul atât de frumos, de firesc, a curs ca apa unui râu. Suntem fericiți”, a scris Liviu Teodorescu, la două zile de la marele eveniment.

Cum a început povestea lor de iubire

În 2018, într-un interviu pentru revista Viva, cei doi au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. 

„A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”, spunea Liviu atunci.

„Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emoțional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. Cu greu am acceptat să fim împreună”, a continuat Iulia.

Modul adorabil în care Liviu Teodorescu a aflat că va deveni tată pentru prima datăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton