Homepage  / Vedete româneşti

Cum a ajuns Alina Pușcaș să prezinte emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cine a mai participat la casting

Cum a ajuns Alina Pușcaș să prezinte emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cine a mai participat la casting
10

de Roxana Mirea,

 „Te cunosc de undeva” a ajuns la sezonul 18 la Antena 1, iar Alina Pușcaș este prezentatoarea show-ului încă de la lansare. Recent, ea a povestit cum a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii, dar și cine a mai fost la casting.

Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoarea „Te cunosc de undeva”

Alina Pușcaș este prezentatoarea show-ului  „Te cunosc de undeva” încă de la lansarea show-ului. Ea a povestit cum a ajuns să prezinte show-ul transformărilor, într-un interviu pentru impact.ro.

„Eu eram în “Narcisa Sălbatică”, fusese un an și ceva pe post și la un moment dat s-a terminat bineînțeles. La momentul respectiv nu știam ce urma să fac, nu aveam nici cea mai vagă idee. Cert este că la vreo 7-8 luni de la terminarea serialului, m-au chemat la un fel de interviu. Nici ei nu știau exact ce să-mi spună, cu ce se mănâncă emisiunea, ce ar trebui să fac, cum să fac, nici nu știam cum aș fi putut să dau un casting de emisiune, dacă nu aveam un scenariu, dacă nu aveam un partener.

Știu că primul test a fost cu Gabi Duțu, care era și partenerul meu în serial și se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori. Atunci l-am cunoscut și pe Seleși și a mai fost cineva, dar nu mai țin minte cine. Am avut vreo 3 variante de coprezentatori. Noi nu am putut să zicem mare lucru.Era o chestie absolut banală. Bine ați venit la primul sezon Te cunosc de undeva. Eu sunt Alina, el este Cosmin sau cine era atunci și suntem pregătiți să vă arătăm ceva spectaculos. Nu a fost nimic altceva, pentru că nu aveam material,  efectiv nu știam despre ce e vorba în acea emisiune”, a povestit Alina Pușcaș.

Cum-a-ajuns-Alina-Puscas-prezentatoarea-„Te-cunosc-de-undeva-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce candidate mai erau pentru postul de prezentatoare TV

La castingul pentru postul de prezentatoare TV a emisiunii „Te cunosc de undeva” a mai fost și Ilinca Vandici. Întrebată ce candidate mai erau pentru postul de prezentatoare, Alina Pușcaș a spus: „Știam doar de Ilinca Vandici, atât. Știu sigur că au mai fost alte câteva variante, dar nu le știu exact care. De Ilinca știam sigur, pentru că am și văzut-o acolo.”

Întrebată care a fost atuul ei de a reușit să obțină postul, Alina a declarat că: „Având în vedere că am fost aleși și eu și Seleși, cred că la acel moment a fost diferența de înălțime, nu știu, glumesc! Poate că m-a ajutat și rolul din Narcisa Sălbatică și chiar rolul Narcisei, pentru că eram ceva nou până la urmă pe piață la acel moment și probabil că își doreau o prezență feminină nouă, dar în același timp cunoscută de cei din jur.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton