Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a ajuns Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, pe scena unui show celebru în America. „Un vis se împlinește”

Cum a ajuns Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, pe scena unui show celebru în America. „Un vis se împlinește”
7

de Andra Stana,

Ana-Maria Mărgean a câștigat trofeul și marele premiu de la Românii au talent 2021. Recent, fetița ventriloc a anunțat că un mare vis i s-a împlinit: va apărea într-un show TV renumit, din America.

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, va urca pe scena America’s Got Talent All Stars

Câștigătoarea Românii au talent 2021 va ajunge pe scena de la America’s Got Talent All Stars. Este vorba despre o ediție specială a renumitului show TV, la care participă doar concurenții cu cele mai bune numere din întreaga lume. 

Vestea cea mare a fost dată chiar de către Ana-Maria Mărgean, printr-un mesaj pe contul de Instagram. 

Astrele se vor alinia luni, 2 ianuarie, pe @nbc și @peacocktv! Unul dintre cele mai mari visuri ale mele se împlinește!

Voi fi pe scena AGT All Stars pentru prima dată în viața mea, în fața unor jurați extraordinari: Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum și Terry Crews. A început numărătoarea inversă. #DumnezeuMăIubește #Binecuvântată #AtâtDeFericită #CelMaiFericitCopil”, a scris Ana-Maria Mărgean pe Instagram. 

Fetița ventriloc a postat și câteva imagini cu afișul show-ului, dar și cu concurenții care vor urca pe scenă. Printre aceștia se numără și Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, sezonul 12. 

“Ești favorita mea!”, “Felicitări! Mă bucur că îți urmezi visul! Forță, Anaaaa! România te iubește!”, “Bravo, Ana! Îți ținem pumnii! Ai tot ce îți trebuie pentru a ajunge cât mai sus. Deja ai făcut primii pași, următorii vor veni de la sine!”, “Bravo, copil minunat!”, au scris urmăritorii pe pagina de Instagram a câștigătoarei Românii au talent 2021. 

Ana-Maria Mărgean a câștigat Românii au talent cu un număr de ventrilocie

În mai 2021, românii au ales-o câștigătoare pe Ana-Maria Mărgean în finala Românii au talent, sezonul 11. Fetița ventriloc, care avea atunci 11 ani, s-a remarcat încă din audiții, când a primit Golden Buzz din partea Andrei.

cum-a-ajuns-ana-maria-margean-castigatoarea-romanii-au-talent-2021-pe-scena-unui-show-celebru-in-america-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În finală, Ana Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show spectaculos cu ajutorul unui colaj de melodii celebre. 

„A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz”, a mărturisit atunci Ana-Maria Mărgean.

În 2021, când a primit titlul de cel mai talentat concurent de la „Românii au talent”, Ana-Maria Mărgean a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro. 

Sursa foto: Instagram anamariamargean.official/ Românii au talent

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton