Homepage  / Vedete străine

Cum a ajuns John Cena să aibă un rol în Barbie. Interpretează un personaj neașteptat. „A fost un accident fericit”

Cum a ajuns John Cena să aibă un rol în Barbie. Interpretează un personaj neașteptat. „A fost un accident fericit”

de Roxana Mirea,

Starul de wrestling John Cena a dezvăluit cum a fost distribuit într-un rol total neașteptat în viitorul film „Barbie” al Gretei Gerwig, în care protagoniști sunt Margot Robbie și Ryan Gosling. John Cena a ajuns să primească acel rol „din greșeală” și numește evenimentul ca fiind un „accident fericit”.

Ce rol are John Cena în filmul Barbie

John Cena poate explica cum a ajuns în distribuția filmului „Barbie”. În timp ce se afla la emisiunea Today la începutul acestei săptămâni pentru a promova filmul Fast X, actorul, în vârstă de 46 de ani, a povestit cum a ajuns să aibă un rol în viitorul film al lui Margot Robbie, numind evenimentul un „accident fericit” pe care „într-un fel” și l-a propus singur.

Cred că Barbie și Fast X au o mulțime de paralele. Listele lor de distribuție sunt uimitoare. … Așa că, având o mulțime de oportunități, a fost o șansă ca poate să spun: ‘Hei, ați fi dispuși să mă primiți dacă aș putea face ceva?’”, a declarat Cena pentru Hoda Kotb.

Într-o întâlnire accidentală cu Margot Robbie, i-am spus: ‘Voi face cam tot ce aveți nevoie, pentru că îmi place foarte mult filmul’. Și m-au întrebat dacă vreau să fiu un siren, un bărbat sirenă. Am spus că da, sigur”, și-a amintit el.

John Cena, care a lucrat cu Robbie în filmul „Suicide Squad” din 2021, a spus că întâlnirea a avut loc atunci când „s-au întâlnit literalmente întâmplător ca prieteni„, iar Fast X filma „peste drum” de Barbie.

Dua Lipa interpretează și ea o sirenă în Barbie, care are o distribuție plină de vedete, printre care se numără: Ryan Gosling, Kate McKinnon, Will Ferrell, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Hari Nef, Emma Mackey, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Issa Rae, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp, Ritu Arya, Emerald Fennell, Michael Cera, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Connor Swindells și Jamie Demetriou. Helen Mirren este naratoarea.

John Cena, de la wrestling la Hollywood

Anul trecut, Cena a povestit pentru British GQ despre tranziția de la WWE la Hollywood. „Termenul de Hollywood are ceva mistic și strălucire în jurul său. Dacă te pricepi să faci un lucru și apoi treci la altul – într-adevăr, sună la fel, dar este un lucru complet diferit”, a spus el.

Dacă ai vreo șansă de reușită, trebuie să te pregătești cât de mult poți. Iar dacă simți că nu ai un avantaj, trebuie să muncești din greu. Așa că, asta fac acum, mă scufund din nou în partea de divertisment de pe ecran, mai degrabă decât în evenimentele live. Și îmi dau seama că am treabă de făcut și încerc să muncesc cât de mult pot pentru a-i ajunge din urmă pe toți ceilalți.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton