Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a ajuns Kate Middleton să fie comparată cu Lara Croft. Imaginile uluitoare din timpul turneului regal

Cum a ajuns Kate Middleton să fie comparată cu Lara Croft. Imaginile uluitoare din timpul turneului regal
24

de Andra Stana,

Prințul William și Kate Middleton se află în aceste zile într-un turneu în Caraibe. Este prima dată, de când a început pandemia, când Ducele și Ducesa de Cambridge fac o vizită oficială în străinătate. Turneul din Caraibe realizat de Prințul William și Kate Middleton a început cu stângul. Iată însă ce s-a întâmplat apoi.

Echipa de comunicare a ducesei de Cambridge lucrează din greu în timpul turneului regal al cuplului în Caraibe. Până acum, a încântat fanii cu instantanee incredibile din culise, fotografii realizate în timpul turneului regal.

Luni, cuplul a călătorit în inima Pădurii Chiquibul pentru a vizita Caracol, un sit arheologic antic maya, scrie hellomagazine.com.

Cu cine a ajuns să fie comparată Kate Middleton! Au făcut, fără să știe, fotografia perfectăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

După o călătorie lungă până în vârful sitului, Ducele și Ducesa de Cambridge au admirat priveliștile incredibile și, fără să știe, au făcut fotografia perfectă. Imaginea, care se numără printre fotografiile cu cele mai multe aprecieri de pe pagina oficială a lui William și Kate, cei doi pot fi văzuți ținându-și mâinile pe șolduri, în timp ce admiră priveliștea.

captură Instagram

Fanii s-au grăbit să comenteze imaginea incredibilă. Totodată, mulți dintre ei nu s-au putut abține să nu o compare pe Kate Middleton cu Lara Croft.

„În fotografia făcută din acel unghi și pentru că poartă acea ținută, ducesa se aseamănă cu Lara Croft”, a notat un fan al cuplului regal.

Un altul a remarcat: „Emană energie în genul Larei Croft și a lui Indiana Jones”.

„Viitoarea regină radiază, arată ca o adolescentă”, a scris un al treilea urmăritor al paginii de Instagram al ducilor de Cambridge.

Kate s-a schimbat apoi într-o rochie de un roz vibrant

După drumeție, cuplul a participat la o recepție la ruinele Canal Pech. Kate s-a schimbat într-o rochie de un roz metalizat vibrant. Ducesa a accesorizat ținuta creată de Vampire’s Wife cu o geantă brodată.

Kate Middleton si Printul WilliamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 24

La rândul său, Prințul William a purtat o ținută elegantă, un costum albastru la care a asortat o cămașă, fără cravată.

Prințul William a vorbit despre fiul său, George

La acest eveniment, ducele de Cambridge a vorbit despre fiul său cel mare. William le-a spus oaspeților că Prințul George se va uita pe hartă și va pune un ac pentru a marca locația lor.

Într-un mesaj publicat pe contul oficial de Instagram, William s-a arătat încântat că se află în Belize.

„Catherine și cu mine suntem încântați să fim aici, în Belize, la începutul primei noastre vizite oficiale în Caraibe. Sunt onorat să transmit cele mai calde urări de la bunica mea, cu ocazia jubileului său de platină.

În timpul scurt petrecut aici, Catherine și cu mine am avut norocul să asistăm la o parte din biodiversitatea extraordinară pe care o hrăniți cu atâta dragoste aici (…) Și da, chiar ne-ați făcut să dansăm!

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton