Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a ajuns Mel B în faliment. Artista a cheltuit întreaga avere câștigată de pe vremea Spice Girls

Cum a ajuns Mel B în faliment. Artista a cheltuit întreaga avere câștigată de pe vremea Spice Girls

de Redactia Tvmania

Mel B și-a cheltuit întreaga avere câștigată în anii de glorie a trupei Spice Girls, și asta din cauză că stilul de viață al vedetei ar fi fost unul „extravagant”, aceasta ajungând să îşi risipească banii pe lucruri absurde, scrie huffingtonpost.co.uk. Acum, vedeta se chinuie să facă rost de fonduri şi se judecă în instanţă cu fostul soț.

Problemele financiare ale vedetei au ieşit la iveală după ce s-a prezentat la procesul pe care îl are cu fostul ei soţ, Stephen Belafonte. Avocatul artistei a declarat că problemele financiare au survenit din cauza „alegerilor risipitoare susţinute“.

„Cei doi soţi nu au mai avut bani la sfârşitul anului pentru a-şi plăti impozitele. Toate veniturile cumulate au fost cheltuite. Această căsătorie a consumat toate veniturile obţinute de domnişoara Brown în urma carierei de la Spice Girls“, a declarat avocatul.

De altfel, în timpul procesului, fostul soţ al artistei a cerut o pensie alimentară în valoare de 154.000 de lire sterline şi a pretins că Mel B câştigă între „220.000 şi 250.000 de dolari pe lună“, în urma semnării unui contract de 1,5 milioane de dolari cu reprezentanții emisiunii „Got Talent“. 

În martie 2017, Mel B a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de Stephen Belafonte, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat aproape zece ani. În documentele oficiale, artista a precizat că data separării de Belafonte a fost 28 decembrie 2016.

Mel B a cerut judecătorului să acorde custodie comună asupra fiicei cuplului, Madison Brown Belafonte, în vârstă de cinci ani.

Pe de altă parte, vedeta a pretins că Belafonte ar fi agresat-o fizic în nenumărate rânduri. Vedeta l-a mai acuzat de implicare în industria porno, de „aducerea în ţară a femeilor străine“ şi de „o posibilă spălare de bani“.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton