Homepage  / Ultimul număr

Cum a ajuns Şerban Huidu ştirea numărul 1 de Revelion

Cum a ajuns Şerban Huidu ştirea numărul 1 de Revelion

de Redactia Tvmania

Huidu a băgat televiziunile în vrie

Realizatorul de la Prima a suferit un grav accident la schi în 29 decembrie 2010, iar presa română a intrat într-o frenezie solidară. Huidu a fost subiect de „breaking news” la mai toate posturile, iar recuperarea sa a fost acoperită pe larg în mass-media

„La data de 29.12.2010, orele 13.45, un tânăr român în vârstă de 34 de ani schia împreună cu familia sa în masivul Patscherkofel, în zona Patsch. Purta cască. În zona netedă a pârtiei a întâlnit un şanţ ud în care i s-a blocat un schi şi s-a prăbuşit în partea stângă a pârtiei aproximativ 10 metri, printre copacii din pădure. A suferit leziuni grave la cap”.

Acest scurt comunicat al poliţiei austriece rezumă greaua încercare prin care au trecut atât Şerban Huidu, cât şi familia, prietenii şi fanii săi. Accidentul apreciatului moderator a fost dezbătut in extenso de televiziuni şi a determinat deplasări de reporteri până la Innsbruck, în căutarea oricărui detaliu suplimentar.

Drept urmare, au apărut şi relatările care mergeau de la sumbru la exagerat de optimist cu viteza gândului. Un lucru e sigur: accidentul lui Huidu a fost subiectul numărul unu al acestui sezon de Sărbători.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton