Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a arătat Charlene de Monaco în timpul primei sale apariții publice după lunga absență din Principat

Cum a arătat Charlene de Monaco în timpul primei sale apariții publice după lunga absență din Principat
21

de Andra Stana,

Charlene de Monaco a participat sâmbătă, 30 aprilie, la primul său eveniment public din ultimele luni. Prințesa i-a avut alături pe cei dragi ei, Prințul Albert și cei doi copii ai lor. Cum a arătat fosta înotătoare sud-africană.

Cum a arătat Charlene de Monaco, în timpul primului ei eveniment oficial din 2022

Prințesa Charlene, alături de soțul ei, Prințul Albert și gemenii lor în vârstă de 7 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, au mers împreună la E-Prix, o cursă de formula 1 organizată bianual în Principatul Monaco.

Fosta înotătoare olimpică a participat totodată și la decernarea trofeelor. Potrivit people.com, revenirea lui Charlene la activitățile publice „a fost un eveniment așteptat în principat de multe, multe luni”.

Imaginile surprinse în cadrul evenimentului de formula 1 o arată pe Charlene de Monaco schimbată față de cum o știam. Este tunsă scurt și a ales să-și vopsească părul într-un blond platinat. În fotografii, Charlene de Monaco nu zâmbește decât într-un mod ce pare forțat și poate fi văzută în repetate rânduri privind în jos.

Îmbrăcată elegant într-un costum gri croit, Charlene și-a petrecut cea mai mare parte a timpului jucându-se cu Prințesa Gabriella. Perechea mamă-fiică a înmânat trofeul pentru locul 2 lui Mitch Hunt al lui Jaguar.

Prințul Jacques și Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, au înmânat apoi trofeul locului I pilotului Mercedes Stoffel Vandoorne.

Cum a arătat Charlene de Monaco în timpul primei sale apariții publice după lunga absență din PrincipatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Charlene de Monaco s-a întors în Principat în luna martie

Evenimentul Monaco E-Prix, care marchează începutul sezonului de curse din Monaco, a fost prima apariție publică a lui Charlene după o pauză de mai mult de un an.

Charlene s-a întors la Monaco în martie, după o ședere de patru luni într-o clinică elvețiană, unde a primit tratament pentru epuizare emoțională și fizică profundă. La începutul lunii noiembrie, Charlene a intrat voluntar în tratament într-o unitate profesională.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton