Homepage  / Vedete româneşti

Cum a cunoscut-o Mircea Bravo pe soția lui. Ce l-a surprins când a întâlnit-o

Cum a cunoscut-o Mircea Bravo pe soția lui. Ce l-a surprins când a întâlnit-o
4

de Roxana Mirea,

Recent, Mircea Bravo a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, pentru a promova viitorul lui film, intitulat „Mirciulică”. Printre altele, el a făcut declarații și despre soția lui, Georgiana. Cei doi s-au căsătorit pe 16 iunie. Iată cum a cunoscut-o Mircea Bravo pe soția lui.

Cum a cunoscut-o Mircea Bravo pe soția lui

Mircea Bravo s-a căsătorit cu Georgiana pe 16 iunie, iar evenimentul a avut loc în Cluj-Napoca. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, el a povestit că relația lui cu Georgiana datează de un an de zile.

Suntem împreună cam de un an de zile. Ne-am cunoscut pe 23 iunie și am fi vrut să facem nunta pe 23 iunie, după un an. Am înțeles că era ceva post, așa că am pus nunta pe 16 iunie. Deci, aproximativ un an până ne-am căsătorit”, a povestit Mircea Bravo.

Cum-a-cunoscut-o-Mircea-Bravo-pe-sotia-lui.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În continuare, Mircea Bravo a spus că a cunoscut-o pe soția lui prin intermediul unei cunoștințe comune.

„Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună. Chiar prin actrița care joacă rolul mamei mele în filmulețele mele. E actriță la Teatrul Național. Mi-a spus: „Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cum bun-simț”. Am spus: „Da, super. Sigur aveți ochi bun” și mi-a făcut cunoștință cu ea. Surprinzător, ea nu mă cunoștea dinainte. Asta a fost interesant. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele”, a mai povestit Mircea Bravo.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton