Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a descoperit, de fapt, Shakira că Gerard Piqué o înșela. Care a fost indiciul găsit în frigider

Cum a descoperit, de fapt, Shakira că Gerard Piqué o înșela. Care a fost indiciul găsit în frigider
10

de Andra Stana,

Vestea că Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) se despart a luat prin surprindere pe toată lumea. La câteva luni bune de la acel moment, s-a aflat care a fost indiciul care a făcut-o pe artistă să îl bănuiască pe Pique de infidelitate. Totul a început când a deschis ușa de la frigider.

Shakira a găsit dovada infidelității lui Gerard Pique în… frigider

Potrivit ultimelor zvonuri apărute în presă, Shakira și-ar fi dat seama că iubitul ei o înșela atunci când și-a dat seama că îi dispare… gemul. Mai precis, artista s-a întors acasă dintr-o călătorie și a devenit suspicioasă atunci când a văzut că borcanul se golise, deși faimosul fotbalist și copiii lor urăsc cu toții gemul, potrivit ShowNews Today.

Shakira a părut să facă aluzie la această turnură acidă a evenimentelor în videoclipul videoclipului pentru single-ul „Te Felicito” al ei și al lui Rauw Alejandro, în care poate fi văzută deschizând un frigider, doar pentru a descoperi capul lui Alejandro pe o tavă.

Shakira: „Nu mă întorc la tine”

Despărțirea dintre vedeta pop columbiană și Piqué a fost anunțată în iunie 2022. Cei doi și-au spus „Adio” după 11 ani de relație. De curând, Shakira a lansat piesa „BZRP Music Session #53”, în care aruncă mesaje acide către fostul iubit și noua lui iubită de 23 de ani, Clara Chia Marti.

„Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisica (aluzie la Pique, n.r.) în urmă cu multă vreme / O lupoaică așa ca mine (aluzie la piesa She Wolf, lansată în 2009, n.r.) nu e pentru amatori / O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine / Sunt prea bună pentru tine / Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine / Asta e pentru ca tu să te scandalizezi  / Mestecă și înghite, înghite și mestecă  / Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, sunt câteva dintre versurile din noua piesă a Shakirei.

EXCLUSIVE Singer Shakira and football player Gerard Pique enjoy a day in the park with their childrenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

A făcut o avere cu ultima melodie lansată

La început de 2023, averea Shakirei a înflorit. Recent, serviciile de streaming i-au virat în cont, datorită piesei acide la adresa lui Pique, aproximativ 2 milioane și jumătate de dolari.

Potrivit celor de la Marca, artista de 45 de ani a câștigat 512.000 de dolari din YouTube, 500.000 de dolari din Amazon Music, 360.000 de dolari de la Spotify și 1.200.000 de dolari din Apple Music – ridicând totalul la 2.500.000 de dolari.

Shakira a văzut-o pe iubita lui Pique într-un apel pe Zoom

La începutul acestei luni, Page Six a dezvăluit că Shakira a fost „devastată” când și-a dat seama că Marti se afla pe fundalul unuia dintre apelurile Zoom pe care Piqué le-a făcut de acasă în 2021.

O sursă a declarat atunci că artista a fost „devastată să afle că această femeie se simțea în mod clar ca acasă în locuința pe care o împărțeau cu copiii lor”.

Shakira și Pique au locuit împreună în Barcelona, Spania, timp de opt ani. După despărțire, artista și copiii lor se vor muta înapoi în Miami.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton