Homepage  / Vedete străine

Cum a descoperit Nicole Kidman pasiunea pentru actorie. A fost obligată să stea închisă în casă

Cum a descoperit Nicole Kidman pasiunea pentru actorie. A fost obligată să stea închisă în casă
9

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman este o celebră actriță de la Hollywood și are milioane de fani în întreaga lume. Într-un interviu, ea a povestit cum a ajuns să lucreze în industria cinematografică, după ce a petrecut foarte mult timp în acasă, alături de cărțile de literatură. Din cauză că avea pielea foarte albă, Nicole Kidman nu avea voie să iasă din casă, așa că își petrecea timpul citind.

Cum a descoperit Nicole Kidman pasiunea pentru actorie

Nicole Kidman a povestit cum a descoperit pasiunea pentru actorie. Actrița a crescut în Australia și, pentru că avea pielea prea albă, ea nu avea voie să meargă la plajă. Chiar dacă la vremea respectivă acest lucru o frustra pentru că ar fi vrut și ea să meargă la plajă, acum se consideră o norocoasă întrucât a descoperit literatura foarte devreme. Atunci când lumea se relaxa la soare, ea stătea în casă și citea, iar acest lucru i-a fost de mare folos.

Sunt atât de norocoasă că am descoperit literatura devreme. Din cauza pielii mele deschise nu aveam voie să merg pe plajă atunci când era soare puternic, așa că trebuia să stau acasă în timp ce toată lumea era la mare, iar eu mă ghemuiam în pat și citeam. Eram foarte frustrată că nu puteam să merg la plajă, așa că faceam un sandviș și citeam și nu știam că asta îmi va arăta menirea mea”, a declarat Nicole Kidman, potrivit filmnow.ro.

De asemenea, Nicole Kidman a mai spus pentru un podcast că „m-am comportat așa cum am vrut și am jucat diferite roluri în dormitorul meu, la orice oră, zi sau noapte”.

Nicole Kidman a primit globul de aur (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nicole Kidman, despre mama ei

Nicole Kidman s-a născut în Hawaii, însă a crescut în Sydney, Australia, alături de sora ei Antonia și de părinții ei, Janelle și Anthony. Actrița are o relație strânsă cu familia ei, iar cea mai mare parte din pandemie a petrecut-o în Australia, alături de cei dragi. Mama actriței, în vârstă de 81 de ani, s-a bucurat foarte mult că a petrecut timp de calitate cu fiica ei și că a fost „înconjurată de nepoții ei”. Mama actriței se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

Sunt în locul în care mi se oferă șansa de a vedea lumea. Mama îmi oferă șansa de a vedea lumea prin ochii unei persoane la 81 de ani. Este atât de benefic în acest moment, pentru că este atât de conștientă. Este foarte stabilă mental, așa că nu a pierdut nimic. Nu și-a pierdut nicio amintire, ceea ce este fascinant și este extrem de strălucitoare”, a spus Nicole Kidman despre relația strânsă pe care o are cu mama ei.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton