Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a făcut Nurgül Yeşilçay o afacere din pasiunea ei

Cum a făcut Nurgül Yeşilçay o afacere din pasiunea ei

de Redactia Tvmania

Nurgül Yeşilçay, cea care îi dă viaţă sultanei Kösem în serialul cu acelaşi nume de la Kanal D, a povestit cum a început afacerea ei cu genţi.

 

“Pe platourile de filmare, în pauze, nu stăteam deloc. Brodam tot timpul, era o relaxare pentru mine. Şi, pe măsură ce broderiile s-au înmulţit, le-am transformat în genţi. Întâi le-am folosit eu însămi. Apoi, prietenii şi cunoştinţele şi-au dorit genţi făcute de mine. Nu făceam faţă „comenzilor” şi atunci am decis să le vând. Aşa mi-am deschis magazinul din Bodrum şi, după cum merg lucrurile, sper ca, în viitorul apropiat, să facem şi comercializare online”, a spus actriţa pe care aţi văzut-o şi în serialul „Furtună pe Bosfor”. 

Pictura este o altă pasiune de-a lui Nurgül, căreia îi dedică cât poate de mult din timpul ei liber. Actriţa în vârstă de 41 de ani nu este însă singura talentată din familia ei. “Preocuparea pentru artă, în general, cred că este „moştenire de familie”. Şi surorile mele mai mari creează rochii de mireasa”, a declarat ea.

 

În prezent, Nurgül Yeşilçay se află în Iran, unde filmează o nouă peliculă, “Yedullah’ın Güzel Cini”, alături de actorul iranian Parviz Parastui.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton