Homepage  / Vedete străine

Cum a filmat, de fapt, Kim Cattrall scena secretă din „Și uite așa…”, sezonul 2. Detalii inedite de pe platourile de filmare

Cum a filmat, de fapt, Kim Cattrall scena secretă din „Și uite așa...”, sezonul 2. Detalii inedite de pe platourile de filmare
12

de Andra Stana,

În timp ce Samantha Jones ar putea fi pregătită să revină pe ecran (și să se reîntâlnească cu gașca ei de fete din „Sex and the City”/„Totul despre sex”) în timpul unui cameo surpriză în sezonul 2 al serialului „And Just Like That…”/„Și uite așa...”, se pare că Kim Cattrall nu plănuiește să se reîntâlnească prea curând cu fostele ei colege din renumitul serial HBO. Cum a fost filmată scena cu Samantha Jones în sezonul 2 din „Și uite așa...”, care a avut premiera astăzi, 22 iunie, pe HBO Max.

Potrivit lui Evan Handler, care și-a reluat rolul lui Harry Goldenblatt în noul serial, distribuția a aflat despre implicarea lui Cattrall în noul sezon în același timp cu fanii. „Cred că este grozav. Așa cred”, a declarat actorul pentru People.

Cum a filmat, de fapt, Kim Cattrall scena secretă din „Și uite așa…”, sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Aparent, [cameo-ul ei] a fost filmat undeva într-un garaj, fără niciun contact cu nimeni. Așa că singurul loc în care trebuie să o primesc este în sufrageria mea, atunci când va fi difuzat la televizor”, a continuat el. „Am aflat asta în aceeași zi în care ați aflat și voi”.

Comentariile lui Handler vin la scurt timp după ce Variety a confirmat că actrița Kim Cattrall a filmat cameo-ul pe 22 martie „fără să vadă sau să vorbească cu vedetele din serial”.

Dar, deși celelalte actrițe din distribuție, Cynthia Nixon, Kristin Davis și Sarah Jessica Parker (cu care Cattrall s-a certat) nu au comentat încă acest cameo, Samantha Jones însăși a confirmat știrea la doar câteva zile după ce a fost făcută publică printr-o postare pe Instagram.

„Happy Pride…..”, a scris Cattrall în descrierea unei fotografii în care apare în personaj, ca Samantha Jones, în timp ce a făcut trimitere către articolul din Variety.

Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker nu mai sunt în relații bune

Decizia ei de a se îndepărta de Samantha a dus la o ceartă publică cu Parker. Când King și Parker au relansat „Sex and the City” sub forma unui nou serial pentru HBO Max în 2021, Cattrall nu a fost abordată pentru a o reinterpreta pe Samantha. Apoi, noul serial a adăugat alte personaje în viețile lui Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristen Davis).

Atât Parker, cât și King au spus că nu pot concepe un scenariu în care Cattrall să o joace din nou pe Samantha. Dar, în timp ce sezonul al doilea din „And Just Like That” era în curs de desfășurare, cu filmări în New York în iarna trecută, Casey Bloys, președintele și directorul general al HBO, a abordat-o pe Cattrall pentru a intra din nou în pielea Samanthei, ceea ce a dus la decizia ei de a spune da.

Cel de-al doilea sezon al serialului „And Just Like That” are premiera pe 22 iunie. Cu toate acestea, scena în care Cattrall o interpretează pe Samantha va fi difuzată abia în august 2023.

https://www.youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton