Homepage  / Vedete străine

Cum a fost afectat Hugh Jackman de rolul lui Wolverine. Cu ce problemă se confruntă din cauza filmelor

Cum a fost afectat Hugh Jackman de rolul lui Wolverine. Cu ce problemă se confruntă din cauza filmelor
7

de Roxana Mirea,

Hugh Jackman l-a interpretat pe Wolverine în nouă filme de-a lungul a peste două decenii, însă s-a ales cu o problemă de sănătate. Celebrul actor își va relua rolul lui Wolverine, alături de Ryan Reynolds, în viitorul film „Deadpool 3”. Iată ce a dezvăluit recent Hugh Jackman.

Hugh Jackman spune că urletele din „Wolverine” i-au afectat vocea

Hugh Jackman a recunoscut că a făcut unele lucruri în „Wolverine” care l-ar face pe profesorul său de canto de la școala de teatru să se simtă consternat. Îngrozit, de fapt.

Într-un interviu pentru BBC, actorul în vârstă de 54 de ani a dezvăluit că și-a deteriorat vocea țipând și urlând în timp ce îl interpreta pe personajul emblematic din universul Marvel, Wolverine, în nouă filme de-a lungul a peste două decenii. Este o confesiune demnă de luat în seamă, având în vedere că Hugh Jackman se bazează pe vocea lui pentru spectacolele sale de pe Broadway și pentru cele muzicale.

Falsetto-ul meu nu mai este la fel de puternic ca înainte și asta o pun direct pe seama unor mârâituri și țipete”, a declarat Jackman în cadrul emisiunii de la BBC Radio 4. „Profesorul meu de canto de la școala de teatru ar fi fost îngrozit de unele dintre lucrurile pe care le-am făcut [în Wolverine].”

„Logan” (2017)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Hugh Jackman, care își va relua rolul lui Wolverine, alături de Ryan Reynolds, în viitorul film „Deadpool 3”, a declarat că a învățat la școală o tehnică despre cum să strige și să țipe fără să-și strice vocea. Dar în „Wolverine”, vocea lui a avut cu adevărat de suferit.

În timpul filmelor cu Wolverine, am țipat și am urlat și am făcut lucruri care cred că mi-au afectat vocea, la care cred că lucrez”, a spus el. „Lucrez cu un profesor de canto și mă asigur că încerc să nu mă rănesc. Și chiar depun mult efort atât în mișcarea fizică, cât și în pregătirea mea vocală pentru fiecare rol.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton