Homepage  / Vedete străine

Cum a fost convinsă Kate Winslet să joace în Avatar 2. Ce expresie din film a fost folosită și în Titanic

Cum a fost convinsă Kate Winslet să joace în Avatar 2. Ce expresie din film a fost folosită și în Titanic
7

de Roxana Mirea,

Kate Winslet iubește apa - cel puțin așa susține James Cameron. Deși probabil că am fi putut bănui acest lucru, având în vedere că actrița a jucat într-un bazin cu apă în două (mergând pe trei!) dintre filmele regizorului. James Cameron a spus că actrița Kate Winslet a fost "super entuziasmată" să se întoarcă într-un bazin cu apă pentru „Avatar” 2.

Cine a convins-o pe Kate Winslet să joace în Avatar 2

Întrebat pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023, dacă vedeta din Titanic a ezitat cumva să se întoarcă în apă pentru continuarea filmului „Avatar”, James Cameron a glumit cu Gerrad Hall de la EW: „Am simțit că avea nevoie de asta din punct de vedere terapeutic. Amândoi aveam nevoie de catharsis”.

Într-o notă mai serioasă, regizorul a adăugat: „De fapt, a fost foarte entuziasmată de asta, pentru că a văzut în asta un lucru fizic de care se putea agăța”.

La 25 de ani de la lansarea filmului „Titanic”, în care Kate Winslet a interpretat-o pe Rose, cea care s-a îndrăgostit de Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, actrița joacă în „Avatar: Calea apei” în rolul lui Ronal, unul dintre cei doi lideri tribali ai clanului Metkayina din Na’vi. Pentru a portretiza un personaj al cărui corp s-a adaptat la viața în ocean, Winslet s-a antrenat în scufundări libere alături de colegii săi pentru a interpreta scene sub apă. De asemenea, distribuția a filmat deja întregul Avatar 3 și primul act din Avatar 4, scrie Entertainment Weekly.

„În primul rând, îi place apa„, a spus Cameron despre Winslet. „Soțul ei este foarte pasionat de sporturi cu placa și de kite surfing și tot felul de lucruri de acest gen, așa că se simte foarte, foarte bine în apă. De fapt, ea a văzut asta ca pe o modalitate de a se pregăti pentru personajul ei.”

El a continuat: „Dar partea cea mai tare a fost când copiii ei au spus: ‘Mamă, nu fi proastă. Fă Avatar’.”

First look at Avatar sequel  – due out 13 years after the originalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Expresia din Avatar 2 care a fost folosită și în Titanic

Cameron a abordat, de asemenea, un model care a apărut în activitatea sa: expresia „Te văd” apare în mod proeminent atât în „Avatar: Calea apei”, cât și în „Titanic”.Uitasem complet că Jack o spune în Titanic”, a spus Cameron, explicând că replica „înseamnă foarte mult” și „rezonează cu oamenii”.

El a adăugat: „Stăteam acolo și mă gândeam: Ce i-ar spune o persoană din triburi unei alte persoane din alt grup? „Te văd” a fost cel mai evident lucru. Adică, literalmente, să merg la o semiotică de bază. Apoi am început să adaug toate aceste alte semnificații și m-am întors și am văzut că deja făcusem asta. Mereu le spun celor din echipa mea: ‘Am avut doar patru sau cinci idei bune. Le tot reciclez'”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton