Homepage  / Vedete străine

Cum a fost Henry Cavill, actorul din „The Witcher”, salvat de câinele lui. „Avem o legătură strânsă”

Cum a fost Henry Cavill, actorul din „The Witcher”, salvat de câinele lui. „Avem o legătură strânsă”
9

de Roxana Mirea,

Cum a fost Henry Cavill salvat de câinele lui. Henry Cavill, actorul care interpretează rolul lui Superman, dar și pe cel al lui Geralt din Rivia din „The Witcher”, a mărturisit, luna aceasta, într-un interviu, că nu toți eroii poartă pelerine, că unii au doar lăbuțele pufoase. Celebrul actor a făcut referire la câinele lui, Kal, despre care spune că i-a salvat sănătatea mintală.

Henry Cavill, salvat de câinele lui

Henry Cavill este un actor cu o carieră de succes, cunoscut pentru rolul lui Superman, dar și pentru cel al lui Geralt din Rivia din „The Witcher”. De asemenea, el a mai jucat și în filme precum „Enola Holmes”, „The Man From U.N.C.L.E.”, „Immortals”, dar și în serialul „The Tudors”.

Luna aceasta, Henry Cavill a fost invitat în emisiunea britanică „Lorraine” pentru a promova sezonul doi al serialului „The Witcher”. Celebrul actor a fost însoțit de câinele lui, Kal. Henry Cavill i-a spus gazdei Lorraine Kelly cât de important este Kal pentru el.

„El este într-adevăr (n.r. – cel mai bun prieten al meu)”, i-a spus actorul de 38 de ani lui Kelly în timp ce îl mângâia pe Kal. „Mergem peste tot împreună. Acum are 8 ani și mi-a salvat sănătatea emoțională și psihologică de multe ori”. Cavill a spus că împărtășesc o „legătură incredibil de strânsă”, potrivit libertatea.ro.

În plus, Henry Cavill publică destul de des imagini cu câinele lui pe rețelele sociale, iar fanii lui sunt încântați să-l vadă pe Kal.

„Una dintre multele fețe ale lui Kal. Fiecare îmi spune atât de multe. Există o limbă pe care o împărtășim, pe care sunt destul de sigur că doar noi o putem vorbi. Este un câine special”, a scris el, la un moment dat, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu Kal.

Cum-a-fost-Henry-Cavill-actorul-din-„The-Witcher-salvat-de-cainele-lui-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Henry Cavill, despre rolul lui Superman

De asemenea, în timpul aceluiași interviu, Henry Cavill a mai dezvăluit că păstrează costumul lui Superman în garderoba lui și este „gata și așteaptă semnalul” pentru a relua rolul. În ceea ce privește rolul lui Superman, actorul a mai spus:

Te uiți în urmă și te gândești, ce oportunitate minunată. Și chiar dacă aș renunța la actorie mâine și aș trăi pe un iaht sau pe o barcă undeva și aș călători pur și simplu. Med… Încă pot să mă uit înapoi și să spun că am purtat o pelerină și am distrat niște oameni”.

Henry Cavill s-a întoars la Netflix în rolul vânătorului de monștri din serialul „The Witcher” (2019). Toate cele opt episoade ale sezonului al doilea sunt pe platformă din 17 decembrie.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton