Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a fost surprins Leonardo DiCaprio în apropierea hotelului lui Gigi Hadid. Fotomodelul a participat la Săptămâna Modei de la Paris

Cum a fost surprins Leonardo DiCaprio în apropierea hotelului lui Gigi Hadid. Fotomodelul a participat la Săptămâna Modei de la Paris
9

de Andra Stana,

În ciuda faptului că au încercat să fie discreți și să nu se laude cu noua lor relație, Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost surprinși împreună în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, surprinși în același hotel, în Paris 

La două săptămâni după ce au fost văzuți împreună în timpul Săptămânii Modei de la New York, Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost fotografiați la același hotel din Paris, scrie eonline.com.

Proaspăt ieșit de pe podiumul de prezentare a modei Messika, supermodelul a fost fotografiat întorcându-se la hotelul său, Royal Monceau, pe 29 septembrie. În aceeași noapte, actorul premiat cu Oscar – care s-a despărțit de iubita sa de lungă durată Camila Morrone în timpul verii – a fost, de asemenea, fotografiat părăsind același hotel de lux înainte de a merge la un club de noapte din Paris.

Cu doar două săptămâni mai devreme, cei doi au stârnit zvonuri de dragoste când au fost văzuți ieșind împreună în New York. După cum a relatat Daily Mail, Gigi, în vârstă de 27 de ani, și Leo, în vârstă de 47 de ani, au ieșit la un eveniment la Casa Cipriani în timpul Săptămânii Modei de la New York. Fotografiile i-au surprins pe cei doi aplecându-se unul lângă celălalt în timp ce încercau să discute în mijlocul petrecerii aglomerate.

Gigi HadidIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Până acum, cei doi nu au abordat public statutul relației lor.

„Leo a întrebat prieteni comuni despre Gigi și vrea să o cunoască”, a explicat în septembrie un apropiat al vedetei din Don’t Look Up. „Au ieșit de câteva ori împreună și este interesat”.

Cu toate acestea, ei nu s-ar afla într-o relație „exclusivă”.

Înainte de apariția de la New York, o altă sursă apropiată lui Gigi a declarat pentru E! News: „Gigi și Leo au ieșit de mai multe ori împreună și se plac unul pe celălalt. Gigi crede că este un tip foarte de treabă”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton