Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a fost surprinsă Dana Nălbaru. Mesajul tăios de pe hainele fostei soliste Hi-Q

Cum a fost surprinsă Dana Nălbaru. Mesajul tăios de pe hainele fostei soliste Hi-Q
5

de Redactia Tvmania

Dana Nălbaru a cunoscut celebritatea în urmă cu 18 ani, după lansarea trupei Hi-Q. Fosta colegă de trupă a lui Mihai Sturza și Florin Grozea și-a schimbat complet stilul de viață după destrămarea formației și a decis, ușor, ușor să se dedice mai mult vieții de familie.

Acum, blonda a ajuns de nerecunoscut pentru fanii săi. A hotărât să se lase de cântat și a renunțat chiar și la machiaj și la hainele scumpe, scrie click.ro, publicație ai cărei fotoreporteri  au surprins-o pe Dana Nălbaru (44 de ani) la plimbare, zilele trecute.

Dana NalbaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pentru că fiica cea mare nu mai merge la școală, ci învață în sistem homeschooling, Dana a ieşit tot mai puțin din casă în ultima vreme. Iar atunci când iese, îmbracă doar haine sport, lejere, în totală contradicție cu ținutele purtate odinioară. Fotoreporterii au pozat-o pe fosta artistă în apropierea casei sale, în timp ce se îndrepta spre un restaurant din zonă. Cu părul strâns, purtând o pereche de încălțări sport și îmbrăcată cu niște blugi albi, Dana Nălbaru a ales să șocheze purtând o piesă vestimentară cu un mesaj puternic: un hanorac cu mesajul „Don’t talk to me”/„Nu vorbi cu mine”.

Dana Nălbaru are o relație de 16 ani cu actorul Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, iar cei doi au împreună trei copii: doi biologici, Sofia (15 ani) și Kadri (5 ani), și unul adoptat, India Roxana (9 ani).
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

De ce a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor

 

Într-un interviu acordat Adevărul.ro, în urmă cu câțiva ani, Dana Nălbaru a recunoscut că nu a fost ușor să renunțe la celebritate.

Referitor la motivul pentru care a luat decizia de a ieși din lumina reflectoarelor, fosta solistă a trupei Hi-Q spunea atunci că:

„Erau tot felul de situaţii în care nu mai voiam să fiu pusă, tot felul de oameni în relaţie cu care nu mai voiam să fiu, am făcut loc în viaţa mea oamenilor de care aveam nevoie. Şi atunci s-au reglat lucrurile pentru mine. Dar nu a fost uşor”.

Dana Nălbaru a mai explicat că au existat momente când se simțea neînțeleasă de cei din jur. De asemenea, a recunoscut că, după ce s-a retras, au plecat din viața ei și „anumite persoane la care țineam”.

„Uneori ai senzaţia că nimeni nu te înţelege, începi să te devalorizezi – succesul îţi oferă o validare, dacă oamenii te aplaudă ai sentimentul că eşti bun de ceva. Sunt tot felul de situaţii prin care treci în momentul în care decizi să schimbi macazul, ai tot felul de trăiri. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Unul dintre ele a fost că am rămas singură. În momentul în care m-am retras, au plecat din viaţa mea şi anumite persoane la care ţineam. Dar aşa a fost să fie.

Oamenii care îmi erau prieteni au plecat din viaţa mea. Unii au fost îndemnaţi să facă treaba asta.  Relaţionările mele s-au scurtat, până când am avut sentimentul că sunt singură. Este un sentiment, mai mult decât a fi singur la propriu.”, a declarat Dana Nălbaru pentru adevărul.ro.

Sursa foto: instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton