Homepage  / Vedete româneşti

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Ce au dezvăluit cei doi

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Ce au dezvăluit cei doi
8

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, Ana Maria Pop. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, la începutul lunii septembrie, la un eveniment monden. Acum, Daniel Pavel și iubita lui au acordat un interviu în care au povestit cu lux de amănunte cum a început povestea lor.

Începutul poveștii de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au povestit cu lux de amănunte cum a început povestea lor de dragoste. S-au cunoscut acum un an, la un eveniment monden, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Din cauza pandemiei și a unui focus diferit la locul de muncă, a fost o perioadă de câțiva ani în care am ieșit foarte rar la evenimente mondene. Însă în acea seară verișoara mea parcă și-a dorit mai mult decât oricând să mergem la VIVA! Party. Și pentru că avem o conexiune puternică și nu pot să îi rezist, am dat curs invitației la fun. Daniel era cu colegii lui și, interacționând cu persoanele cunoscute, am ajuns în același cerc. Eu eram de la începutul sezonului fan „Survivor, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: „Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?. Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate.

Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show. S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip”, a declarat iubita lui Daniel Pavel pentru sursa menționată anterior.

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Ce au dezvăluit cei doiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Interacțiunea s-a produs la nivelul scăpărărilor privirilor noastre care s-au întâlnit chiar la spiderul foto, da, de la VIVA! Party 2021. Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care inițial nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume. De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a povestit și Daniel Pavel.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton