Homepage  / Vedete româneşti

Cum a luat sfârșit relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

Cum a luat sfârșit relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”
9

de Ioana Maria,

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au fost împreună timp de 8 ani de zile, însă părinții afaceristului nu ar fi agreat-o niciodată pe cântăreață.

Fostul soț al Monicăi Gabor a dezvăluit cum a luat sfârșit relația dintre el și Anna Lesko. Deși s-au iubit cu adevărat, relația lor s-a încheiat într-un mod extrem de crud. 

După opt ani de iubire și o frumoasă poveste de dragoste, Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-au despărțeau brusc și cu multe semne de întrebare. Cei doi s-au îndrăgostit pe când artista avea doar 17 ani, iar afaceristul a fost aproape de ea în primii săi pași în lumea muzicii.

Relația dintre ei doi nu a mai putut să continue, asta pentru că părinții lui Irinel Columbeanu au intervenit între ei și l-au făcut pe fostul soț al Monicăi Gabor să renunțe la cântăreața, scrie spynews.ro.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Relația vedetei cu afaceristul a început când ea avea doar 17 ani. Irinel Columbeanu a ajutat-o să se maturizeze și i-a fost alături timp de 8 ani. „Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea artista despre fostul ei iubit.

anna-lesko-186500106_4261094477285343_6344088605606179606_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Irinel Columbeanu și-a lansat cartea

Irinel Columbeanu și-a lansat primul volum din cartea sa. Acesta susține că acțiunea va începe odată cu nașterea artistului și se va termina cu o călătorie la Paris alături de Anna Lesko. Excursia celor doi a venit după ce Irinel a trecut printr-un accident vascular cerebral, care i-ar fi putut aduce sfârșitul.

„Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea”

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton