Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a onorat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta în timpul ceremoniilor pentru Remembrance Day

Cum a onorat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta în timpul ceremoniilor pentru Remembrance Day
11

de Andra Stana,

Kate Middleton i-a adus Reginei Elisabeta a II-a un omagiu impresionant în timpul ceremoniilor pentru Remembrance Day.

Kate Middleton, omagiu adus Reginei Elisabeta

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a adus un omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a cu ocazia evenimentelor organizate de Remembrance Day. Prințesa de Wales a fost prezentă la ferstivitățile organizate la Royal Albert Hall din Londra, în weekend.

Soția prințului William a ales aceleași bijuterii pe care le-a purtat la înmormântarea Reginei, în septembrie. Prințesa de Wales a îmbrăcat un costum negru, format dintr-o fustă și un sacou. Bijuteriile alese de Kate pentru ceremoniile pentru Remembrance Day au aparținut Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a primit cerceii drept cadou la nunta sa cu Prințul Philip, în 1947. Între timp, colierul a fost purtat de regină la o cină de stat în Bangladesh în 1983, scrie etonline.com.

Cum a onorat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta în timpul ceremoniilor pentru Remembrance DayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nu este pentru prima oară când Kate Middleton poartă colierul și cerceii din perle. Mai precis, Prințesa de Wales a purtat ambele bijuterii la înmormântarea Prințului Philip în 2021 și doar cerceii în timpul Jubileului de platină al Reginei din iunie.

Cine va moșteni bijuteriile reginei Elisabeta a II-a

Middleton nu este străină de purtarea bijuteriilor cu valoare uriașă, sentimentală sau nu. Ea a purtat odată cerceii cu diamante și safire cu franjuri ai Reginei Mamă pe 27 octombrie 2015, pentru o cină de gală la Muzeul Victoria și Albert din Londra. Regina Mamă, care a murit în martie 2002, a fost fotografiată purtându-i în culisele unei piese de teatru a lui Ben Travers în 1986 la Londra.

Experta regală Katie Nicholl a declarat că, atunci când vine vorba de colecția privată de bijuterii a Elisabetei, există o ierarhie în ceea ce privește modul în care vor fi împărțite, iar Camilla, regina consoartă, va avea, probabil, prioritate.

„Există o ierarhie”, a spus Nicholl. „Regina consoartă, într-adevăr, primește prima alegere a bijuteriilor reginei. Iar după aceea este Prințesa de Wales, bineînțeles, Kate [Middleton]. Ducesa de Sussex, sunt sigur, va veni la un moment dat pentru niște bijuterii, dar ea este mult mai jos în ierarhie”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton