Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a petrecut de ziua ei telenovelista Ariadne Díaz

Cum a petrecut de ziua ei telenovelista Ariadne Díaz

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Ariadne Diaz (pe care aţi văzut-o în telenovele „Împreună pentru totdeauna” şi „Culorile iubirii”) şi-a sărbătorit weekendul trecut ziua de naştere (pe 16 august a împlinit 31 de ani).

Petrecerea, una restrânsă, la care au participat doar prietenii apropiaţi şi familia Ariadnei a avut loc la Orgánico Hotel Boutique din Ciudad de México. Ariadne s-a bucurat de tortul primit şi de prezenţa celor mai dragi persoane din viaţa ei, iubitul, modelul de origine braziliană Marcus Ornellas (cu care are o relaţie de doi ani), şi fiul lor, Diego, în vârstă de un an.

„Îţi mulţumesc, dragostea mea, pentru toate antenţiile şi, bineînţeles, pentru surpriza cu mariachi, care nu putea să lipsească. Te iubesc!”, i-a transmis Ariadne lui Marcus pe Instagram. Iar în dreptul fotografiei cu băieţelul ei, actriţa a scris: „Pentru prima oară la călărie”.

Ariadne Diaz a jucat anul acesta în telenovela „La doble vida de Estela Carrillo”, în care l-a avut ca partener pe David Zepeda. Serialul s-a bucurat de succes atât în Mexic şi în SUA, aşa că cei de la Televisa au decis să facă şi al doilea sezon, care va avea premiera anul viitor. Conform debate.com.mx, producătorii nu au decis încă dacă Ariadne va face parte şi din distribuţia celui de-al doilea sezon. Cel mai probabil, protagonista va fi de data aceasta actriţa de origine columbiană Sara Corrales, pe care o puteţi vedea în prezent la Acasă (din 28 august, Pro 2) în telenovela „Dimineţi lângă tine”.

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton