Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. A deschis un proces, dar nu a recuperat niciun ban. „Toţi banii i-am dat acolo”

Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. A deschis un proces, dar nu a recuperat niciun ban. „Toţi banii i-am dat acolo”
14

de Andra Stana,

Andreea Bălan a ales să investească 90.000 de euro într-un apartament care urma să fie construit într-un complex din zona Doamna Ghica din zona de nord a Capitalei. Apoi, investitorul israelian nu a mai dus proiectul la bun sfârșit, iar artista a rămas fără acea sumă de bani, scrie observatornews.ro. Cu toate că a apelat la avocați, nu a recuperat nici acum investiția.

Andreea Bălan este una dintre cei 571 de persoane care au investit bani în respectivul complex. Un investitor din Israel a încasat 20 de milioane de euro de la cei pe care i-a convins să îşi cumpere, încă din stadiul de proiect, un apartament în blocul său de locuințe. Apoi, dezvoltatorul a fugit cu banii.

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii «Dansez pentru tine», cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat pentru Observator artista, care visa la un apartament la etajul 11 în respectivul complex. „Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces”, a mai explicat ea.

Cum-a-ramas-Andreea-Balan-fara-90.000-de-euro-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Vedeta „Te cunosc de undeva!” a avut probleme și cu ANAF din cauza acestei situații. Instituția i-a blocat conturile, iar tabloidele au scris că nu şi-ar fi plătit dările către stat. În schimb, se pare că agenția a vrut să recupereze astfel taxa de timbru pentru procesul colectiv.

„Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a mai declarat ea.

Au trecut 15 ani de când Andreea Bălan a plătit 90.000 de euro pe un apartament care nu a fost niciodată terminat. Astăzi, artista nu are nici apartament în Doamna Ghica, nici nu a recuperat banii pierduți.

La ce metodă a apelat Andreea Bălan pentru a trece peste despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan a povestit recent cum a reușit să treacă peste despărțirea de George Burcea. Relația celor doi părea a fi una solidă, însă, în cele din urmă, au ajuns la divorț. Ei au împreună două fete, pe Ella și pe Clara. Andreea Bălan recunoaște că nu i-a fost ușor când a decis să pună punct căsnicie.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la câteva luni de la nuntă, iar cântăreața a avut nevoie de timp să treacă peste. Ei bine, pentru a-și reveni, ea a apelat la o metodă pe care a văzut-o în filme. Este vorba despre un grup de suport pe care și l-a construit singură.

Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a povestit Andreea Bălan în cadrul podcastului găzduit de Radu Constantin, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton