Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a răspuns Lidia Buble întrebărilor incomode primite de la Dani Oțil. „Vrei să mă prinzi și…”

Cum a răspuns Lidia Buble întrebărilor incomode primite de la Dani Oțil. „Vrei să mă prinzi și...”

de Andra Stana,

În februarie, Lidia Buble a decis să dispară din mediul online. După ce și-a îngrijorat fanii, artista a revenit în forță cu o nouă piesă, dar și o schimbare radicală de look. Miercuri dimineață, cântăreața a venit la tv, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru a-și promova piesa „Draga mea”. Iată ce întrebări incomode a primit de la Dani, imediat ce a început interviul.

Miercuri, Lidia Buble s-a numărat printre invitații dimineții la „Neatza”. Artista nu a scăpat de întrebările incomode venite din partea lui Dani Oțil. Prezentatorul a iscodit-o în încercarea de a afla, în exclusivitate, dacă în viața Lidiei există sau nu un iubit.

Prezentatorul a încolțit-o cu mai multe întrebări picante. Toate, referitoare la viața ei amoroasă, scrie spynews.ro.

Cum a răspuns Lidia Buble, miercuri, întrebărilor primite de la Dani Oțil

Îndrăgita artistă a format un cuplu cu actorul de origine cubaneză Harlys Becerra. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, conform postărilor din mediul online. Recent, Lidia le-a prezentat fanilor noua ei piesă, o melodie despre suferința în dragoste. Acesta este motivul pentru care Dani Oțil nu s-a putut abține să nu îi pună câteva întrebări cheie despre viața ei amoroasă.

În încercarea de a afla dacă în prezent există sau nu un bărbat în viața Lidiei Buble, moderatorul a întrebat-o pe Lidia unde locuiește, câte persoane sunt trecute la „întreținere”, câte periuțe de dinți se află în suportul din baie. De asemenea, Dani a vrut să știe și dacă Lidia a primit flori sau un cadou mai special de 8 martie. Iată ce a răspuns Lidia Buble.

„Cadoul de 8 martie a venit mult mai devreme pentru mine, dar ieri am primit flori, da. De la antrenorul meu de la sală, cum au primit toate femeile de acolo. (…) Tu vrei să mă prinzi și nu ai cum”, a fost răspunsul Lidiei Buble la întrebările incomode primite de la Dani Oțil.

Sursa foto: captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton