Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Eda Marcus când nu a putut intra live în finala Eurovision 2022. „Ce? Nu cred!”

Cum a reacționat Eda Marcus când nu a putut intra live în finala Eurovision 2022. „Ce? Nu cred!”
4

de Roxana Mirea,

Eda Marcus a publicat un video pe Instagram cu reacția pe care a avut-o în momentul în care a aflat că nu poate intra în direct la finala Eurovision 2022. Aceasta trebuia să acorde notele din partea României și a fost uimită în momentul în care a auzit că îi este refuzată intrarea în direct pe motive tehnice.

Reacția pe care a avut-o Eda Marcus după ce nu a putut intra live în finala Eurovision 2022

Situaţie fără precedent la Eurovision 2022, după ce votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Eda Marcus ar fi trebuit să anunțe notele din partea României în finala Eurovision 2022, însă acest lucru nu a fost posibil.

Aseară ar fi trebuit să fie una de vis. Trebuia să acord notele din partea României la Eurovision. O onoare pe care am primit-o cu extrem de mare bucurie și încântare. Un asemenea rol este o validare profesională pe care și-o dorește orice prezentator tv. Dar din păcate, acest lucru nu a fost posibil în niciun caz din motive tehnice, așa cum s-a motivat inițial. Pentru mine este de domeniul fantasticului ceea ce am trăit”, a scris Eda Marcurs pe Instagram.

eurovisionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Apoi, aceasta a publicat și un clip video cu reacția ei după ce a aflat că nu poate să intre în direct în finala Eurovision 2022.

Aceasta este o înregistrare în timp real după ce ne-a fost refuzată intrarea în transmisiunea principală Eurovision pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este de fapt dovada că acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur și simplu peste noi ca și când nu am fi existat”, a scris Eda Marcus.

„What? Nu cred! Deci, nu cred!”, a spus Eda Marcus în momentul în care nu a putut acorda notele din partea României.

Sursa Foto: Instagram, capură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton