Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Estera Buble când și-a revăzut copiii, după Asia Express. „Am plâns când am văzut”

Cum a reacționat Estera Buble când și-a revăzut copiii, după Asia Express. „Am plâns când am văzut”
10

de Roxana Mirea,

Lidia și Estera Buble au părăsit competiția Asia Express în ediția de aseară, 24 noiembrie. Chiar dacă Mihai și Elwira Petre au avut două cutii, nestemata rosie a fost în cufărul surorilor Buble. Estera a povestit cum a reacționat când a ajuns acasă și și-a văzut copiii după aventura Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1.

Ce a fost cel mai greu pentru Estera Buble la Asia Express

Finala Asia Express se apropie cu pași repezi, iar lupta se va da între Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre. În ediție de miercuri, Lidia și Estera Buble au părăsit competiție după ce Irina Fodor a deschis micul cufăr care se afla la ele și a dezvăluit faptul că nestemata era roșie. Cu lacrimi în ochi, cele două și-au luat rămas-bun de la colegii lor.

Estera Buble și-a întemeiat o familie minunată alături de soțul ei, Ciprian, care este și primul ei iubit, după cum a povestit chiar ea la Asia Express. Cei doi au împreună doi copii, pe Isaiah și Isaac. Surorii Lidiei Buble i-a fost cel mai greu să stea departe de copiii ei atunci când se afla pe Drumul Împăraților.

Cel mai greu pentru mine a fost să fiu departe de familia mea. Îmi impuneam zilnic să nu mă gândesc foarte des la ei, pentru că ştiam că nu aş fi putut să rezist gândindu-mă non-stop la ei. În afară de acest lucru, oboseala îşi spunea cuvântul”, a povestit Estera Buble, pentru Viva.ro.

estera-buble-asia-express-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Estera Buble, după ce s-a întors de la Asia Express

Estera Buble a fost foarte emoționată în momentul în care și-a revăzut familia, după ce s-a întors de la Asia Express. Aceasta a plâns în momentul în care a văzut cât de mult au crescut micuții ei. După care, sora Lidiei Buble a spus că a mers la un tratament facial și s-a odihnit după toată aventura pe care a trăit-o pe Drumul Împăraților.

Acasă, cand am ajuns, mi-am îmbrățișat familia mult, am plâns când am văzut cât crescuseră copiii în absenţa mea. Apoi, m-am dus la un tratament facial unde cred că am adormit. (râde) Spuneam foarte des „vai ce bine e să faci duş când vrei, „ce bine e să stai când ai chef (râde) şi am avut un concediu scurt la mare, unde am dormit aproape încontinuu”, a mai povestit Estera Buble, pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton