Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a reacționat George Burcea când a aflat ce sumă imensă trebuie să plătească pentru că s-a urcat drogat la volan. „Tot de pușcărie se scrie”

Cum a reacționat George Burcea când a aflat ce sumă imensă trebuie să plătească pentru că s-a urcat drogat la volan. „Tot de pușcărie se scrie”
9

de Andra Stana,

Actorul George Burcea a aflat recent ce sancțiune a primit pentru faptul că, în urmă cu doi ani, s-a urcat la volan în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise.

Actorul George Burcea a fost tras pe dreapta de către polițiști în 2020, în urma unui control de rutină făcut de oamenii legii. În urma testării cu Drug Test, a ieșit la iveală faptul că George consumase cocaină înainte de a urca la volan. După doi ani, actorul a aflat care este sentința în dosarul consumului de droguri, scrie click.ro.

Fostul soț al Andreei Bălan a fost judecat pentru conducerea sub influența substațelor interzise. Potrivit sursei citate, judecătorii au hotărât ca el să plătească o amendă penală care ajunge la suma de 16.000 de lei. În plus, Burcea va plăti și 2.100 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată. 

Cum-a-reactionat-George-Burcea-cand-a-aflat-ce-suma-imensa-trebuie-sa-plateasca-pentru-ca-s-a-urcat-drogat-la-volan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Actorul a confirmat că a primit o amendă în valoare de 16.000 de lei. Mai mult, el a oferit detalii despre cele întâmplate. 

Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu «pușcărie, pușcărie, pușcărie».

Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie.

Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie„, a transmis George Burcea. 

George Burcea vrea să conteste decizia judecătorilor

George Burcea a declarat că va contesta decizia magistraților. Despre faptul că nu mai are dreptul să conducă, iubitul Vivianei Sposub a mărturisit că nu este deranjat de acest lucru. Motivul? Jumătatea sa, concurenta de la „Bravo, ai stil!”, are carnet și îl poate duce cu mașina oriunde are nevoie.

„Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.

Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca„, a adăugat iubitul Vivianei Sposub.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton