Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a reacționat Lucian Viziru când și-a văzut pentru prima oară nepoțica. „Azi a fost prima dată când…”

Cum a reacționat Lucian Viziru când și-a văzut pentru prima oară nepoțica. „Azi a fost prima dată când...”

de Andra Stana,

Lucian Viziru s-a întors în România. Acesta a profitat de ocazie să meargă pentru prima dată în vizită la fratele său, Augustin. Tot atunci a cunoscut-o pe nepoțica lui, Maria. Fiica lui Augustin Viziru nu prea își dădea seama ce se întâmplă, însă a fost încântată să se joace cu vărul ei, fiul lui Lucian Viziru.

De puțin timp, Lucian Viziru și fiul său, Mihai, se află în România. Aceștia au mers în vizită la Augustin Viziru, unde au întâlnit-o pentru prima dată și pe Maria, fiica actorului, scrie libertatea.ro.

„Azi a fost prima dată când am fost în vizită la Augustin și când mi-am cunoscut nepoțica”, a spus Lucian. Când a intrat în casă, micuța nu prea știa cum să reacționeze, pentru că nu îi era atât de cunoscut chipul său.

„Uite, el e unchiul tău, Lucian”, i-a spus Augustin Viziru fiicei sale. „Nu mai vorbi ca la nebuni. Vorbește normal că eu sunt fată mare și înțeleg tot”, îi spune Augustin fratelui său, rugându-l să aibă un dialog normal cu cea mică.

Câștigătorul show-ului „Ferma” locuiește într-un apartament spațios în București împreună cu fiica lui și partenera sa de viață.

În vizită la Augustin Viziru a venit și mama sa, iar toată familia s-a adunat la masă. Din ziua respectivă, Lucian Viziru a decis să facă un vlog pe care l-a încărcat pe canalul său de YouTube. În doar câteva ore, filmulețul a strâns mii de vizualizări.

Lucian Viziru a revenit în România după 4 ani

Soţia lui s-a mutat în România de trei luni, iar relaţia lor se desfăşoară la distanţă pentru moment. Ema şi Lucian au fost colegi de liceu, dar iubirea dintre ei s-a născut 17 ani mai târziu.

Cei doi sunt căsătoriți și au un băiat împreună, pe Mihai. Lucian

Viziru s-a întors în România, după 4 ani, însă momentan este doar în vizită.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune.

În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a spus Viziru la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton