Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a reușit Andra Gogan să ajungă pe scena galei Oscar 2022. „Am primit un mail”

Cum a reușit Andra Gogan să ajungă pe scena galei Oscar 2022. „Am primit un mail”

de Andra Stana,

Andra Gogan a bifat o reușită enormă în carieră. S-a întâmplat în weekend, la gala Oscar 2022. Tânăra influenceriță a povestit despre momentul în care a fost contactată de organizatorii celebrului eveniment.

Andra Gogan a ajuns pe scena galei premiilor Oscar 2022, în cadrul unui videoclip pe care l-a realizat pe TikTok, acolo unde are peste 9 milioane de urmăritori.

Acum câteva săptămâni, tânăra a realizat un scurt video bazat pe melodia animației „Encanto”, care a fost nominalizat la Oscar 2022. Ulterior, ea a fost contactată de organizatorii evenimentului, care i-au cerut acordul să difuzeze clipul ei de pe TikTok pe ecranele de la Oscar, în cazul în care pelicula „Encanto” va câștiga.

Vloggerița a acceptat propunerea, animația a câștigat premiul Oscar, iar filmulețul a putut fi urmărit de toate celebritățile prezente la eveniment.

„Am primit un mail de la cei care dau Premiile Oscar și au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic încât l-au ales pentru a fi pe ecran în caz că filmul «Encanto» câștigă Oscarul, că era nominalizat. (…) Am fost foarte, foarte fericiți. (…)

A câștigat „Encanto” premiul pentru cea mai bună animație și pe scenă, clipul meu a apărut în fața tuturor. Acolo era un show, iar pe ecranul imens au fost mai multe TikTok-uri, printre care și al meu. Eu așa-zic, că am fost pe scena Oscarului, într-un video!”, a explicat Andra Gogan la Antena Stars, conform spynews.ro, citat de libertatea.ro.

Andra Gogan: „Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori”

Andra Gogan a explicat că a lucrat mult la clipul de pe TikTok pentru a ieși bine. Totodată, ea a mai adăugat că nu a fost plătită de cei de la Oscar 2022 pentru difuzarea videoclipului în cadrul evenimentului.

„Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori până ne-a ieșit și uite că nu a fost sacrificiul în zadar”, a mai declarat vedeta.

Cine e Andra Gogan Andra Gogan este o cântăreață, vlogger și voice-over. Ea și fratele ei, Răzvan Gogan, au intrat în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.

Andra Gogan e implicată în multe proiecte, a dublat multe voci de desene animate, iar în mediul online e influencer, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton