Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a reușit Bogdan Talașman, din „Adela”, să slăbească 50 kg în șapte luni

Cum a reușit Bogdan Talașman, din „Adela”, să slăbească 50 kg în șapte luni
6

de Andra Stana,

Bogdan Talașman a reușit performanța de a da jos 50 de kilograme în mai puțin de opt luni. Actorul de teatru și film, care îi dă viață lui Dorin în serialul „Adela”, din grila postului Antena 1, a reușit să scape de problemele cu greutatea. Astăzi, el este de nerecunoscut.

Bogdan Talașman, Dorin din „Adela”, a dat jos 50 de kilograme

Acum câțiva ani, când juca în serialele „Gogomanii”, „Băieți buni” sau „Tanti Florica”, Bogdan Talașman ajunsese să aibă în jur de 140 de kilograme, scrie unica.ro.

De curând, actorul de 50 de ani a povestit cum i s-a schimbat viața în ultima vreme. De asemenea, el a mărturisit și cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Bogdan Talașman: „Reîncep antrenamentele la sală și alergatul în IOR”

Cum-a-reusit-Bogdan-Talasman-din-„Adela-sa-slabeasca-50-kg-in-sapte-luni-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Câte kilograme am acum? Pfff.. e o problemă sensibilă, pentru că aveam mult mai puține la începutul anului, de exemplu. Ieri însă am primit o veste foarte importantă pentru mine. Trebuie să slăbesc 15 kg cel puțin până pe 15-20 ianuarie. Așa că reîncep antrenamentele la sală și alergatul în IOR.

Dar cel mai important e reglatul din pâine, vorba unui fost antrenor de-al meu, din tinerețe. Acum vreo 10 ani eram foarte gras, practic obez, și cu regim alimentar, sală și mult alergat am reușit în 7 luni să dau jos 50 de kg.

Țin minte că în prima zi în care m-am apucat de alergat, aveam undeva la 140 de kg, am mers rapid vreo 300 de metri și am căzut, credeam că am făcut infarct! După 7 luni m-am înscris la primul meu maraton montan pe care l-am terminat.

Ulterior au mai fost 10-11 maratoane pe munți, pe coclauri, și pe toate le-am dus la capăt! Practic momentul în care am scăpat de haina aia grea pe care o purtam cu mine zi de zi, viața mea s-a schimbat. Începusem să trăiesc din nou”, a dezvăluit Bogdan Talașman, citat de click.ro.

Bogdan Talașman a divorțat de mama celor două fete ale lui Ioana (11 ani) și Maria (12 ani). În prezent, actorul are o relație cu actrița Andreea Chirițescu.

În fotografia din postarea Instagram de mai sus, actorul din „Adela” este împreună cu actuala lui iubită, Andreea, și cu cele două fete din fosta căsnicie. Iar mai jos, o imagine cu iubita actorului din „Adela”, din vacanța lor în Corfu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton