Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, despre motivul pentru care a refuzat să facă parte din echipa „X Factor”: „Am avut multe formate în care nu am crezut”

Dan Negru, despre motivul pentru care a refuzat să facă parte din echipa „X Factor”: „Am avut multe formate în care nu am crezut”
10

de Roxana Mirea,

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Acum, după ani de zile petrecuți la Antena 1, acesta s-a mutat la Kanal D, unde prezintă două emisiuni: „Tu urmezi” și „Jocul cuvintelor”. Într-un interviu recent, Dan Negru a povestit cum a reușit să scape de armată, pe vremea când stagiul militar era obligatoriu, dar și de ce a refuzat să facă parte din echipa X Factor.

Cum a reușit Dan Negru să scape de armată

Dan Negru a povestit cum a reușit să nu meargă în armată, deși stagiul militar era obligatoriu atunci când el împlinise vârsta pentru a se înrola. Prezentatorul de la Kanal D a spus că „a tot dat pe la facultăți ca să scape de armată”.

N-am făcut armata, am tot dat pe la facultăți ca să scap de armată. De fiecare dată dădeam, intram și atunci te duceai cu hârtia aia cum că ești student și scăpam. Dădeam la facultate doar ca să scap de armată mai degrabă. Erau anii 89-90, deci am prins cumva perioada aia complicată, și era vorba aia: „Cine face armată e om, cine nu o face e om și jumătate”. Așa că eu am scăpat”, a mărtusit Dan Negru pentru EGO.ro.

Eu fiind din Timișoara mă trimitea la Suceava. Așa erau anii. Nu îmi dau seama de ce mi-a fost frică să plec în armată, dar cred că dacă intram atunci în armată nu mai eram azi cine sunt. Exact în perioada aia m-am apucat de radio. În 1990. Probabil că dacă făceam în anul ăla armată nu mai eram acum, aici, cu voi”, a mai spus Dan Negru.

dan-negruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Dan Negru a refuzat să facă parte din echipa „X Factor”

Dan Negru a mai povestit că, de-a lungul timpului, a refuzat să facă parte din formatele în care nu credea. Un astfel de exemplu este emisiunea „X Factor”, de la Antena 1.

„Secretul cel mai mare a fost faptul că am refuzat formatele în care nu am crezut. Am avut foarte multe oferte, în toți anii ăștia, de 27 de ani de când mă tot învârt prin lumea asta a televiziunii. Am avut multe formate în care nu am crezut și pe care le-am refuzat. Cred că ăsta e secretul. Îți dau un exemplu simplu. X Factor chiar la început de tot. Am avut o discuție și nu am simțit că pot să-l performez la cât de mare e și am preferat să nu mă bag. Adică sunt formate în care nu am crezut și am preferat să nu le fac”, a dezvăluit Dan Negru pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton