Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a reușit Ducesa de Cambridge să dea tonul pentru ținutele de vară. Cât costă espadrilele lui Kate Middleton

Cum a reușit Ducesa de Cambridge să dea tonul pentru ținutele de vară. Cât costă espadrilele lui Kate Middleton

de Andra Stana,

Cu doar câteva luni în urmă, am avut ocazia să vedem cum arată stilul ideal de vară al lui Kate Middleton. Look-urile Ducesei de Cambridge din timpul controversatului turneu al ei și al Prințului William în Caraibe au prezentat o serie de ținute perfecte pentru vremea călduroasă.

Acum că vara este mai aproape ca niciodată, multă lume este cu ochii în patru după exemple de ținute în tendințe. Pentru fanii familiei regale britanice, pe lista de haine și încălțări „de cumpărat” au intrat și rochiile florale, cerceii statement și espadrilele inspirate din ținutele purtate de Kate Middleton în Belize.

În martie, Kate și William au participat la o serie de evenimente în Caraibe. Cu una dintre ocazii, Ducesa de Cambridge a încălțat o pereche de espadrile create de Stella McCartney. Acestea arătau șic, elegant și, cel mai important, o făceau pe Kate să se simtă confortabil. Din nefericire, o astfel de pereche de espadrile de lux costă în jur de 400 de dolari.

Interesant este că oricine poate cumpăra espadrile asemănătoare cu cele purtate de soția Prințului William în timpul turneului regal din Caraibe. Astfel, potrivit site-ului sheknows.com, aceste încălțări pot deveni cu ușurință elementele esențiale ale garderobei în acest sezon.

Acum, este de la sine înțeles că nu toți ne putem permite pantofi de designer, cum ar fi pantofii Stella McCartney pe care îi are Kate Middleton. Prețul unei astfel de perechi ajunge la câteva sute de dolari.

În schimb, din fericire, există o mulțime de modele care seamănă izbitor de mult cu pantofii lejeri purtați de Kate în martie. Prețurile pentru astfel de încălțări pornesc de la 43 de dolari și pot ajunge la 160 de dolari, pe amazon.com.

Sursa foto: Hepta, captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton