Homepage  / Vedete străine

Cum a reușit Michelle Pfeiffer să obțină rolul lui Catwoman. Cine trebuia să joace în locul ei

Cum a reușit Michelle Pfeiffer să obțină rolul lui Catwoman. Cine trebuia să joace în locul ei
7

de Roxana Mirea,

Deși mai multe actrițe au interpretat-o pe Catwoman, iubita/adversara lui Batman de-a lungul deceniilor, mulți vor spune în continuare că Michelle Pfeiffer este versiunea lor preferată. Actrița nominalizată la Oscar a lăsat o impresie deosebită când a adus-o pe marele ecran pe răufăcătoarea DC iubitoare de pisici în filmul „Batman Returns”, din 1992. Michelle Pfeiffer a dezvăluit că obținerea rolului lui Catwoman a fost o pură întâmplare.

Cum a ajuns Michelle Pfeiffer să fie Catwoman în „Batman Returns”

Chiar și la trei decenii după ce a jucat rolul femeii fatale din DC, actrița este încă întrebată despre interpretarea ei memorabilă. În timp ce promova viitoarea continuare a filmului „Ant-Man”, vedeta de la Hollywood a fost intervievată în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. În ciuda faptului că a jucat roluri notabile de-a lungul carierei sale, Michelle Pfeiffer a recunoscut că a dat înapoi sau a fost respinsă din rolurile pe care le-a acceptat, scrie cinemablend.com.

Cu toate acestea, a existat o excepție, ea recunoscând că este obsedată de personajul iconic DC. Deși era cât pe ce să nu obțină rolul din „Batman Returns”, Michelle Pfeiffer a explicat că nu a fost prima alegere pentru acest rol: „Am fost obsedată de Catwoman încă de când eram mică. Și, de fapt, cineva a fost distribuit înaintea mea: Annette Bening, care este minunată. Și apoi a rămas însărcinată, minunat. Și apoi am primit rolul!”

„Batman Returns”
Michelle Pfeiffer
© 1992 Warner BrothersIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Michelle Pfeiffer și-ar mai dori să o interpreteze pe Catwoman

Chiar dacă Annette Bening este o actriță uimitoare, Michelle a realizat o performanță despre care fanii Batman încă mai vorbesc. Performanța ei în filmul cu supereroi i-a impresionat pe fani, precum și pe colegul ei de scenă, Michael Keaton. În ciuda faptului că mai mulți actori, printre care Halle Berry și Zoë Kravitz, au interpretat-o pe Catwoman, mulți fani o consideră în continuare pe Pfeiffer drept cea mai bună versiune.

Oricât de memorabilă ar fi fost interpretarea ei, actrița nu a fost solicitată de studiourile DC pentru a-și relua rolul, Keaton îmbrăcând din nou pelerina în mult amânatul „The Flash”. Actrița în vârstă de 64 de ani este deschisă să își reia rolul, în ciuda faptului că nu i s-a propus acest lucru. Poate că, sub conducerea lui James Gunn, ea ar putea juca din nou rolul Selinei Kyle, dacă se încadrează în planurile pentru noua listă de filme DC.

În timp ce Michelle Pfeiffer rămâne deschisă la o altă apariție în DC, ea este în prezent în echipa Marvel, în timp ce se pregătește pentru premiera de anul viitor a filmului „Ant-Man and the Wasp: Quantumaina”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton