Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească atât de repede după ce a născut. Care e secretul ei

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească atât de repede după ce a născut. Care e secretul ei

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Săptămâna trecută, atrista a trecut prin clipe pline de emoție pentru că s-a căsătorit civil cu Florin Popa și a creștinat-o pe fiica ei, Anastasia. Ei bine, ea a strălucit în rochiile pe care le-a purtat în ziua cea mare, iar fanii au fost impresionați de cât de bine arată la doar câteva luni după ce a născut. Nicole Cherry a dezvăluit cum a reușit să slăbească într-un timp atât de scurt.

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească

Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, a strălucit în ziua de 19 mai, atunci când s-a căsătorit civil cu iubitul ei. De asemenea, în aceeași zi, a avut loc și botezul micuței Anastasia. Artista a strălucit în două rochii albe, lungi și mulate pe corp. Fanii ei au remarcat că artista are o siluetă de invidiat, având în vedere că a născut în urmă cu câteva luni.

Recent, Nicole Cherry a explicat cum a reușit să slăbească și să revină atât de repede la formele de dinainte de a naște.

Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este întru totul importanta. Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exercitii, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcina. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme, ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănatos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic„, a declarat Nicole Cherry pentru click.ro.

Nicole Cherry, botez cu 300 de invitați

Nicole Cherry și Florin Popa au avut aproximativ 300 de persoane invitate la petrecerea de botez a fiicei lor, iar distracția a fost una de zile mari. Andra și Carmen Chindriș au întreținut atmosfera și au ridicat toți invitații la dans. Petrecerea a avut loc într-un superb local din Bolintin-Vale, sala de evenimente îi aparține familiei Bădălău. Nașii fiicei lui Nicole Cherry au fost Mădălina și Narcis Petre, aceeași care i-au cununat și pe sora lui Gabi Bădălău și soțul acesteia.

Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. De-abia așteptăm să vedem cum va arăta totul mâine. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate în jur de 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry pe Instagram, înainte de marele eveniment.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton