Homepage  / Vedete româneşti

Cum a rezistat relația dintre Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana. „Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut”

Cum a rezistat relația dintre Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana. „Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut”
9

de Roxana Mirea,

Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 22 de ani de zile, iar din iubirea lor a venit pe lume o fată, Jasmine. Relația celor doi a trecut testul timpului, iar Virgil Iancu a dezvăluit care este secretul.

Virgil Ianțu, despre secretul relației cu iubita lui, Roxana

Virgil Ianțu și Roxana se iubesc de mai bine de 22 de ani, iar fiica lor, Jasmine, a împlinit 17 ani. Prezentatorul TV a spus că între el și Roxana nu au existat niciodată crize de gelozie. În plus, și-au oferit libertate unul altuia, relația lor fiind bazată pe încredere.

„Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut. Jasmine face anul acesta 17 ani. Ne-am gândit și la asta (la al doilea copil n.r). N-am avut momente de cumpănă. Știi, am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar era o perioadă normală. Când eram în juriu la Megastar, ieșeam mai des.

Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.

Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți”, a dezvăluit Virgil Ianțu, în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit wowbiz.ro.

Virgil-Iantu-amintiri-din-copilarie.-Ce-a-reusit-sa-obtina-mama-lui.-„Avea-niste-pile-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum o descrie Virgil Ianțu pe iubita lui

Virgil Ianțu este recunoscător iubitei lui pentru felul ei de a fi și pentru cum, de fiecare dată, sare în ajutorul altor persoane. Prezentatorul TV a spus că Roxana, datorită persoanei ei, îl face să o iubească tot mai mult cu fiecare zi care trece.

Felul ei de a fi. Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Are un prieten o problemă de sănătate, ea stă acolo, frate. Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele. E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi» că o apucă și cu nesomn, cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a spus Virgil Ianțu, în podcastul lui Cătălin Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton