Homepage  / Vedete străine

Cum a sărbătorit actorul Burak Özçivit ziua de naștere a soției sale, Fahriye Evcen

Cum a sărbătorit actorul Burak Özçivit ziua de naștere a soției sale, Fahriye Evcen
9

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Fahriye Evcen (cunoscută la noi din “În dragoste și în război”) a fost sărbătorită ca la carte de către prieteni, membrii ai familiei și nu în ultimul rând de către celebrul ei soț, turcul Burak Özçivit, protagonistul serialului “Dragoste infinită”.

Fahriye Evcen a împlinit 37 de ani pe 4 iunie, iar la petrecerea de ziua ei a avut parte de multă distracție, tort cu chipul ei, baloane roz și momente de neuitat alături de cei doi băieți ai ei, rezultați din mariajul cu Burak, pe Karan în vârstă de 3 ani și pe micuțul Kerem, născut pe 18 ianuarie anul acesta.

“Dragostea mea bună. La mulți ani, te iubesc și vă iubesc #happybirthday”, a scris Burak Özçivit (38 de ani) pe Instagram, unde a urcat mai multe poze. 

După nașterea lui Kerem, Fahriye a ales să pună cariera pe locul doi și să se dedice familiei. Cel mai recent serial în care fost văzută în Turcia a fost producția de epocă “Alparslan: Büyük Selçuklu” (2021–2022).

În ceea ce îl privește pe Burak acesta continuă să joace în grandioasa producție istorică “Kuruluş Osman”. Serialul, ajuns la sezonul al patrulea, prezintă povestea lui Osman Gazi, fiul lui Ertugrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman. “Kuruluş Osman” a avut audiențe mari încă de la lansarea sa, în 2019, așa că producatorul Mehmet Bozdağ a decis că va face și sezonul 5, confirmat chiar de Burak la un eveniment monden. 

Fahriye și Burak s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Çalikușu” (2013-2014), iar în 2017 s-au căsătorit.

Vedeți aici mai multe poze de la petrecerea lui Fahriye Evcen: 

fahriye-evcen-351698160_2026432794363144_4640829279448152196_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton