Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a sărbătorit Jennifer Lopez împlinirea vârstei de 50 de ani

Cum a sărbătorit Jennifer Lopez împlinirea vârstei de 50 de ani

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani prin organizarea unei petreceri fabuloase, cu 250 de invitați, petrecere care a avut loc în Miami la casa pe care Emilio și Gloria Estefan o dețin pe Star Island.

 
„Acolo există două case. Este una unde locuiesc Emilio și Gloria Estefan și alta, o casă de oaspeți, unde ei organizează mereu petreceri”, a declarat o sursă pentru Pagesix, precizând că locuința acestora se află în imediata vecinătate a locuinței lui Puff Daddy, fostul iubit al lui Jennifer Lopez.

Aceeași sursă a dezvăluit faptul că petrecerea a fost una tematică, iar tema a fost nuanța aurie.

Aniversarea lui Jennifer Lopez a început cu un mesaj emoționant de la logodnicul ei, Alex Rodriguez. „Hi, baby girl. Am vrut să îți urez La Multi Ani. Mă faci să mă simt ca și cum în fiecare zi este ziua mea de naștere”, i-a transmis Rodriguez printr-un mesaj video.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse citate de Pagesix, primarul din Miami intenționează să declare oficial ziua de 24 iulie ca fiind „Ziua Jennifer Lopez” în Miami Beach și să îi ofere artistei cheia orașului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton