Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum a sărbătorit Thalia ziua de naștere a soțului ei, Tommy Mottola

Cum a sărbătorit Thalia ziua de naștere a soțului ei, Tommy Mottola

de Redactia Tvmania

Omul de afaceri și producătorul american Tommy Mottola a împlinit 71 de ani, iar soția sa, cântăreața și actrița mexicană Thalía, în vârstă de 48 de ani, și-a sărbătorit cu fast partenerul.

 

„La mulți ani, iubitule! Încă un an de viață iubirea mea! Te iubesc atât de mult! La mulți ani, sărbătorim viața ta frumoasă! Te iubim!”, a scris Thalia alături de un videoclip pe Instagram în care cântă Las Mañanitas (La mulți ani).

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

¡Happy birthday my baby! ¡Un año más de vida mi amor! ¡Te amo tanto! ¡Feliz cumpleaños celebrando tu hermosa vida! ¡Te amamos!!!

A post shared by Thalia (@thalia) on

 

Interpreta piesei „Amor a la mexicana” a mai spus că are „surprize în carantină” pentru iubitul ei. Artista a închiriat un elicopter care a survorlat deasupra vilei în care cei doi locuiesc și care purta mesajul „La mulți ani, Tommy! Te iubim!”.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Best day of my life! Full of surprises and luv! Come fly with me‼️❤️

A post shared by Tommy Mottola (@tommymottola) on

Deși ziua de naștere a lui Mottola a fost pe 14 iulie în mijlocul pandemiei de coronavirus, familia acestuia a petrecut momente de neuitat. Într-o postare romantică pe Instagram, Mottola și-a numit soția „lumina și strălucirea vieții mele”, iar pe story-urile sale de Instagram, Mottola a împărtășit videoclipuri de la ziua sa de naștere unde a arătat celor care îl urmăresc meniul pe care l-au avut și care includea diferite tipuri de pizza, caviar, brânză și fructe.

 

Thalia și Tommy Mottola s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2000, iar anul acesta vor aniversa 20 de ani de căsătorie. Cei doi au împreună 2 copii Sabrina și Matthew 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton