Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum a slăbit Adda în timp record, fără să țină dietă. „Am o problemă existențială!”

Cum a slăbit Adda în timp record, fără să țină dietă. „Am o problemă existențială!”
6

de Redactia Tvmania

Adda a slăbit enorm în ultima perioadă! Fanii au observat imediat și au întrebat-o care e secretul siluetei sale, convinși fiind că este vorba despre o dietă-minune. Cântăreața a spus cum a reușit să slăbească în timp record!

În ultima perioadă, Adda a slăbit foarte mult, din cauza problemelor de sănătate și a stilul alimentar pe care a fost nevoită să îl urmeze. Acum, artista le-a dezvăluit fanilor câte kilograme a reușit să dea jos.

„-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram. „Am o problemă existențială! Trebuie să-mi modific toate hainele din garderobă… Imaginați-vă că-mi dau ochii peste cap acum și sunt foarte tristă, aproape isterică din cauza acestui lucru”, a scris Adda pe InstaStory.

Adda a slăbit 9 kilograme în 6 luni 

După cum se poate observa și în imaginile din galeria foto, cântăreața este într-o formă de zile mari, aproape trasă prin inel. Adda a ajuns acum să cântăreasă 55,3 kilograme doar cu alimentație sănătoasă și afirmă că se simte minunat în propria piele.

Sătulă de zvonurile conform cărora ar fi slăbit cu ajutorul unei diete minune, vedeta și-a lămurit fanii din mediul online că nu a apelat la nicio cură de slăbire extremă, ci doar a renunțat la alimentele care îi făceau rău. În prezent, aceasta nu mai consumă deloc alimente cu histamină, gluten și zahăr. În plus, ține cont să se hidrateze.

„NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul.

Tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a clarificat ea la InstaStory.

adda a slabit 9 kilograme-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton