Homepage  / Vedete

Cum a slăbit Răzvan Popescu 51 de kilograme

Cum a slăbit Răzvan Popescu 51 de kilograme

de Redactia Tvmania

 

Răzvan Popescu a fost şi într-o tabără de slăbit în Grecia

Om de radio şi prezentator TV, Răzvan Popescu a reuşit performanţa de a scăpa de 51 de kilograme, ajungând la 90. Cum a făcut, ne-a povestit şi nouă vedeta emisiunii „Star Avatar” de la Antena 1.

 

„Dintotdeauna mi-am dorit să slăbesc”, aşa a început povestea Răzvan Popescu (31) de ani.

„Ţineam cure de slăbire de prin reviste şi acelea au fost marea mea problemă. Pentru că slăbeam 10 kilograme, mă întorceam la stilul de viaţă obişnuit şi puneam la loc alte 20. Prin liceu eram un tip plinuţ, însă nu aveam probleme de greutate. Am înţeles după mulţi ani că trebuie să îmi fac un stil de viaţă sănătos, începând prin a mânca cu grijă. Am ajuns de la 90 la 100 de kilograme, apoi aveam 143 până în urmă cu doi ani şi  jumătate când m-am apucat de cură”.

.

Slăbeşte cu cap

Răzvan ne-a povestit că niciodată nu a încercat să combine mâncatul corect cu sportul, iar asta pentru că mereu găsea scuzele pe care le găsim cu toţi: „n-am timp, sunt ocupat, am altceva de făcut”. A avut ceva tentative, însă la început e mai greu.

„Acum doi ani şi jumate, când am avut campania radio cu Popeasca, m-am văzut mai mult la televizor şi mi-am zis că trebuie să fac ceva în privinţa asta. Atunci am mers cu un prieten la sală, de 3 ori pe săptămână. El zicea de 4 ori şi mi s-a părut îngrozitor. Am început să merg şi asta a durat vreo 8 luni. În ianuarie, anul trecut, am prezentat Eurovisionul şi am lăsat-o mai moale cu slăbitul. Însă am întâlnit-o între timp pe Cornelia Marin, un nutriţionist care are un restaurant cu mâncare sănătoasă. E un om care are enorm de multe informaţii despre nutriţie. Iar ea a sugerat să mă ajute. Între timp am mai pus ceva la loc, m-am îngrăşat puţin şi m-am speriat. Aşa că i-am acceptat oferta Corneliei să mânânc meniurile ei. Iar între timp cineva mi-a făcut cunoştinţă cu un foarte bun antrenor,  Stelian Tufaru se numeşte, un foarte bun atlet. Ne-am înţeles atât de bine încât a început să-mi placă să fac sport. Am ajuns de la 3 antrenamente pe săptămână, care mi se păreau un chin, la 2 pe zi, iar asta într-un an şi câteva luni. Eu pot să spun că fac foarte mult sport, însă oricine poată să facă sport de trei ori pe săptâmână”, a mai povestit Răzvan.

.

Regim de viaţă sănătos

În urmă cu câteva săptâmâni Răzvan Popescu a fost în Grecia, în Halkidiki.

„Am fost într-un cantonament timp de 8 zile, unde am facut sport. Erau foarte multe dealuri, cam 5 km în pantă, pe care le alergai pe jos sau cu bicicleta, acesta fiind un antrenament”, povesteşte Răzvan. L-am întrebat în ce constă regimul său alimentar şi ce mânâncă.

„Mai bine pot spune la ce am renunţat: mâncare tip fast food, sucuri, prăjeli. Trebuie să vrei! Dacă nu faci cu cap nu mai ai putere să faci şi a doua oară”.

Răzvan ne-a mai spus că a început să meargă pe munte, la concursuri de triatlon, iar acum e legitimat şi la un club sportiv. „Pe lângă radio şi televiziune, mai am şi job-ul de sportiv. Nu îmi aduce bani dar mă costă bani. Sportul daca îţi intră în sânge nu mai scapi de el”, glumeşte el.

.

Ajută şi vedetele

După ce a reuşit să slăbească 51 de kilograme, Răzvan a fost solicitat şi de alte vedete să slăbească. Printre acestea se numără Andreea Bănică, Lili Sandu sau Cream.

„M-a sunat soţul Andreei Bănică anul trecut şi m-a întrebat cum am reuşit să slăbesc. Am ajutat-o şi pe Andreea, care după naştere a pus ceva kilograme. Apoi Cream a slăbit 14 kilograme, iar Lili Sandu face şi ea antenamente cu Stelian”, povesteşte Răzvan.

Cât despre Roxana Ionescu, partenera sa de prezentare de la emisiunea „Avatar” de la Antena 1, aceasta a dat şi ea câteva kilograme jos, dar fără ajutorul lui Răzvan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton